Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fri for smerter: Her finder du en dygtig fysioterapeut i Aarhus

Af Freja Dumont
Foto: ProTreatment
Foto: ProTreatment

Mange oplever smerter i deres daglige liv.

Måske har du været ude for en ulykke eller har en sygdom, der forårsager nedsat bevægelighed.

Der findes mange udfordringer, som kan have stor indvirkning på både livskvalitet og daglige funktioner.

Men hvor skal man gå hen, hvis man vil optimere sit nuværende funktionsniveau?

Vi guider til kompetente fysioterapeuter i Aarhus, som kan hjælpe dig med at genoprette din sundhed.

Fri for smerter: Her finder du en dygtig fysioterapeut i Aarhus

FysioDanmark Aarhus N

I det nordlige del af Aarhus centrum finder du FysioDanmark Aarhus N, som tilbyder professionel fysioterapi og behandling med fokus på at hjælpe dig tilbage til den hverdag, du ønsker. 

I klinikken på Randersvej, som er en del af det landsdækkende FysioDanmark netværk, møder du et dedikeret team af fysioterapeuter der er specialiseret i at behandle en bred vifte af muskel- og skeletlidelser, og har især specialiseret sig indenfor rygproblematikker og løbeskader. 

Fysioterapeuterne både undersøger og behandler diverse muskelspændinger, led-problemer, sportsskader samt rådgiver og vejleder ved behov for genoptræning efter en operation. 

Fagligheden er høj, og fysioterapeuterne anvender evidensbaserede metoder til at udvikle en skræddersyet behandlingsplan.Dette omfatter altid en grundig undersøgelse, med evt. ultralydsscanning, der giver dig diagnosen. Behandlingsforløbet vil typisk bestå af manuel behandling, træning/øvelser og rådgivning/vejledning.

Udover fysioterapi og service i verdensklasse, så tilbyder de gratis parkering lige udenfor døren og nem adgang med offentlig transport.

Læs mere om FysioDanmark Aarhus N her.

Hvor: Randersvej 204, 8200 Aarhus
Hvordan: Book tid her


Fri for smerter: Her finder du en dygtig fysioterapeut i Aarhus

ProTreatment Aarhus

På tre lokationer rundt i Aarhus kan du få kyndig fysioterapeutisk behandling hos ProTreatment.

Fagligheden er høj, og hos ProTreatment bliver du mødt af passionerede og erfarne fysioterapeuter, hvoraf mange også er efteruddannede indenfor specialiserede områder.

ProTreatment står for kvalitet og effektiv behandling, og behandler alle typer problematikker og smerter med alt fra manuel behandling, fx akupunktur, manipulation og massage, til idrætsterapi, træning og genoptræning – både individuelt og på hold.

De står bl.a. fast for fysioterapeutisk behandling, træning og vejledning af flere elitesportsudøvere på landsholds- og internationalt niveau. 

Kerneværdien i ProTreatments arbejde er, at alle mennesker er forskellige – og også bør behandles sådan. Du og din individuelle problematik er i centrum.

Det foregår alt sammen i gode træningsfaciliteter og i en hyggelig atmosfære på alle tre Aarhus-klinikker.

Læs mere om ProTreatment Aarhus her

Hvor: Niels Juels Gade 82B, 8200 Aarhus N, Vesterbro Torv 1-3, 6. sal, 8000 Aarhus C, Silkeborgvej 202, 8230 Åbyhøj
Hvordan: Book tid her


Fri for smerter: Her finder du en dygtig fysioterapeut i Aarhus

JustHealth

Hos JustHealth i Højbjerg kan du blive behandlet af stedets to fysioterapeuter, Thomas Kristiansen og Johan Ryssdal Tveit, som arbejder tværfagligt under samme tag med kiropraktorer, sonograf og sportsmassører.

De tilbyder undersøgelse, diagnostik og scanninger og arbejder fokuseret på det holistiske indtryk af den individuelle persons problematik.

De to fysioterapeuter kan godt lide akutte skader, genoptræningsforløb og kroniske problemstillinger, og de lægger stor vægt i patientuddannelse omkring smerter, ligesom der favnes bredt ift. skader, aktivitetsniveau og generelle små skavanker.

Thomas og Johan er begge tilknyttet professionelle udøvere ifm. håndbold, brydning og badminton, som de har kontrakt med, men har også fodboldspillere, dansere og andre sportsgrene, som kommer til dem på grund af skader.

De tilbyder desuden også nyere teknologiske metoder som chok- og trykbølge, men også de mere klassiske som laser- og el-terapi.

JustHealth er beliggende i udkanten af Højbjerg med gode parkeringsfaciliteter, nem tilgang med offentlig transport og stort træningscenter tilknyttet.

Læs mere om JustHealth her.

Hvor: Oddervej 202 1. th, 8270 Højbjerg, Aarhus


Fri for smerter: Her finder du en dygtig fysioterapeut i Aarhus

ACT FYS

Hos ACT FYS, beliggende centralt i Aarhus, vægter de fagligheden højt, og de holder sig opdaterede på den nyeste viden inden for fysioterapi ved løbende at tage på kurser i ind- og udland for at dygtiggøre sig.

Stedets fysioterapeuter går meget op i din målsætning, hvilket skal sætte rammerne for dit forløb og sikre, at der er sammenhæng imellem dine behov og behandlingen.

I klinikken har de alt det bedste udstyr til kredsløbstræning, styrketræning og meget mere, så du altid er sikret et optimalt forløb uanset din problematik.

Udover udstyr af højeste kvalitet tilbyder de gratis parkering, rummelige lokaler og nem adgang med offentlig transport.

Læs mere om ACT FYS her.

Hvor: Søren Frichs Vej 40 C, 2 st, 8230 Åbyhøj
Hvordan: Book tid her

Del artikel

Andre læser også