Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Winemakers dinner med god mad og dejlige vine fra G.D. Vajra

Hotel Royal i Aarhus har fornøjelsen at indbyde til Winemakers dinner med god gastronomi og dejlige vine fra G.D. Vajra.

 

Fuldendte Barolo

De sidste kilometer i bil frem mod familien Vairas vingård er fyldt med nydelse for øjnene og forventningens glæde. Vejene fra Barolo by og op i de bløde bjerge er snoede og smalle og fører lige før gården forbi vinhuset G.D. Vajras bedste mark. Her gror kraftige vinstokke, der år efter år leverer fuldendte Barolo-vine.

 

Familien Vajras passion for udvælgelsen af vinmarker og produktion af vin af højeste kvalitet skinner igennem i hele deres være- måde, talemåde og omsorg for den besøgende. Aldo og Milena har overladt den daglige drift til de tre voksne børn Giuseppe, Francesca og Isidoro, men sammen og med humør og livsglæde skaber de vine fyldt med sjæl. Glæd dig til denne spændende aften og kom og mød Francesca på Hotel Royal.

 

Hotel Royal

Byens ældste hotel emmer af legendarisk atmosfære. Her smelter historie, kunst, gourmet og selvforkælelse sammen til en oplevelse ud over det sædvanlige. I snart 178 år har hotellet prydet centrum af Aarhus. Træder man indenfor, fyldes sanserne af historiens vinge- sus og den ganske særlige atmosfære. Hotellet har huset både borgerskabet og tidens royale koryfæer og personligheder. En anselig kunstsamling pryder væggene, og de smukke rummelige værelser byder på royal elegance og masser af hygge. Sammen med de øvrige attraktioner, såsom Casino Royal, Restaurant Royal og den nyindrettede wellness klinik, placerer Hotel Royal sig i topklassen.

 

MENU & VINE

Snacks

2016 Langhe Bianco Baudana ”Dragon”

Flamberet kammusling – Granny Smith – Hasselnød

– Artiskok – Dild – Skum

2015 Langhe Riesling

Havtaske – Pancetta – Kapers – Persille

– Oliven – Dijon – Citron

2014 Langhe Pinot Nero

Brisler – Karl Johan – Bøgehatte

2013 Freisa ”Kye”

2012 Barolo ”Albe”

Onglet – Trøffel – Selleri – Brombær Magnum 2008 Barolo ”Bricco Delle Viole” Magnum 2009 Barolo ”Bricco Delle Viole” Magnum 2012 Barolo ”Bricco Delle Viole”

Citrontimian – Hindbær – Abrikos – Karmel

2015 Moscato d’Asti

Kaffe & Sødt

Pris pr. person 995,- inkl. alt!

TILMELDING OG BETALING DIREKTE TIL:

Hotel Royal • Store Torv 4 • 8000 Aarhus C • Tlf. 86 12 00 11

Email: royal@hotelroyal.dk www.hotelroyal.dk

 

Ønskes overnatning, tilbyder Hotel Royal: Standard værelse Kr. 1195,- eller Junior Suite Kr. 1595,-

Begge priser er inkl. morgenmad.