Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt tiltag: Gå i biografen til skarp pris i hverdagene

Af Freja Dumont

Selvom vi lever i en tid, hvor alverdens streamingmuligheder er tilgængelige, er der stadig ikke noget, der slår en tur i biografen, når man skal se en god film.

Duften af popcorn, de bløde sæder, den gode lyd, fællesskabsfølelsen og den midlertidige frakobling fra omverdenen gør nemlig biografoplevelsen helt unik.

Nu kan du som noget helt nyt spare penge på biografbilletten, hvis du besøger Nordisk Film Biografer på Skt. Knuds Torv fra mandag til fredag.

“Vi har valgt at tilbyde billetter til ”hverdagspriser” på 100 kroner, fordi vi gerne vil give vores gæster et attraktivt tilbud på de dage, hvor der erfaringsmæssigt er færrest gæster i salene.

Vi synes, at alle skal have mulighed for at komme i biografen og koble mentalt af med en god film og få et break fra mails, telefonopkald og andre forstyrrende elementer.

Med den skarpe pris på 100 kroner i hverdagene er alle velkomne – det er dermed ikke ”kun” en senior-eller ungdomsrabat,” siger Sarah Winther, biografchef hos Nordisk Film Biografer Aarhus.

Store premierer på plakaten

Selvom sommeren banker på, er der flere store Hollywood-premierer på plakaten i sommermånederne, som vi kan se frem til.

Har du endnu ikke fået set to af årets nyeste og mest hypede film Barbie og Oppenheimer, er det jo en oplagt mulighed at benytte sig af hverdagstilbuddet.

Du kan også glæde dig til Birthday Girl og Befrielsen, som kommer på plakaten i august.

Alle Nordisk Film Biografers sale er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top med mulighed for at se film i både 3D og 4DX.

4DX er en nyskabende teknologi, som gør gæsten til en del af filmens handling ved hjælp af hele 18 forskellige effekter som bl.a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og mulighed For kildren på ryggen.

Hvad: Gå i biografen for 100 kr. i hverdage
Hvor: Nordisk Film Biografer, Skt. Knuds Torv
Hvornår: Mandag til fredag

Bestil billetter til din næste biograftur lige her.

Del artikel

Andre læser også