Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Går du også rundt med drømmen om walk-in-closet?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af: aubo.dk.

Hvis du holder af tøj, sko og accessoires, så har tanken formentlig allerede strejfet dig ”hvordan laver jeg mit eget walk-in-closet?”.

En stor og velorganasieret garderobe er noget, som de fleste har drømt om at have i deres bolig. Men bare rolig, drømmen kan sagtens gå i opfyldelse. Klik dig ind på AUBO her.

Sådan omdanner du ekstraværelset til drømmegarderoben

Det ideelle ville være at omdanne det rum, som blot bliver brugt til flyttekasser og opbevaring til et sandt tøj-mekka. Men du kan med fordel også bruge endevæggen i soveværelset og lege med indretningen og forskellige designmuligheder. Garderoben kan være en del af rummet, men kan også gemmes mere væk med stilrene og minimalistiske skydedøre.

Vælg en garderobe af høj kvalitet, som kan holde til at blive brugt dagligt.

3 tips til indretningen af din garderobe

En garderobe bør ikke være et sted, hvor du bare kaster dit nyvaskede tøj ind. Det er her du hver eneste evig dag udvælger dit outfit og hvordan du vil repræsenteres den pågældende dag. En velorganiseret garderobe kan mindste stressen de tidlige morgener og tøjkrisen bliver hurtig afblæst. Er der styr på din garderobe vil der ofte også være styr på dit liv.

  1. Hold det velorganiseret. Dit tøj fortjener ikke at blive krøllet sammen og smidt tilfældigt ind på hylderne. Inddel det i kategorier og farver, så det altid er nemt af finde.
  2. Brug både hylder, skuffer, bøjler og knager. På den måde kan du skabe et nemt overblik over alle dine beklædningsgenstande og lave smarte inddelinger, som holder langsigtet.
  3. Husk spejlene! En rigtig garderobe er intet uden spejle, hvor du kan se dig selv fra alle ønskede vinkler.

AUBO kan finde de bedste muligheder for dig indenfor køkken, bad, garderobe og bryggers løsninger. Der er noget for ethvert budget.

Del artikel

Andre læser også