ANNONCE
Møllerup Gods: Gårdbutikken åbner for sæsonen 2018
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Møllerup Gods: Gårdbutikken åbner for sæsonen 2018

Møllerup Gods på Djursland genåbner sommer-gårdbutikken på godset med salg af egne fødevareprodukter

 

Møllerup Gods åbner nu gårdbutikken med salg af egne fødevareprodukter for sæsonen 2018. I lighed med sidste år vil forbipasserende, turister og lokale kunne handle Møllerups egne produkter baseret på hamp i godsets gårdbutik hver fredag hele sommeren.

 

”Sidste år var det lidt på forsøgsbasis, at vi åbnede gårdbutik, men vi har oplevet stor opbakning og interesse fra både turister og lokale, så vi er slet ikke i tvivl om, at gårdbutikken er kommet for at blive.

 

En “rigtig” gårdbutik

Vi har jo de ideelle rammer for en autentisk gårdbutik og en helt unik mulighed for at formidle historien om hampen og de gode ernæringsmæssige egenskaber lige dér, hvor hampen er dyrket. Vi har haft stor fornøjelse af, at møde kunderne lige her, i vores eget nærmiljø, og kan altså rigtig godt lide at være tæt på vores kunder og formidle historien om både hampen og godset”, siger godsejer og landmand Anne Sophie Gamborg.

 

I julen holdte gårdbutikken ekstraordinært åbent 2 fredage i december, hvor der også var tilhørende rundvisninger og julehygge. Nu er det altså tid til sommersæsonen og faste åbningstid om fredagen. Der vil udvalgte fredage hen over sommeren måske arrangeres en lille rundvisning eller lignende lige op til butikkens åbningstid. Dette annonceres på Facebooksiden: Møllerup Gods.

 

Gårdbutikken på godset vil være åben hver fredag kl. 15.00 – 17.00 fra og med den 23. marts og frem til og med fredag den 24. August 2018
Adresse: Møllerupvej 26, 8410 Rønde

 

Del artikel