ANNONCE
Gadefest On Tour indtager Aarhus BSS: Fuglesangs Allé til en stor gratis gadefest
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gadefest On Tour indtager Aarhus BSS: Fuglesangs Allé til en stor gratis gadefest

Fredag den 14. september lægger Gadefest On Tour-karavanen vejen forbi Aarhus og omdanner – i samarbejde med en af landets største dj-duoer – Fuglesangs Allé til en stor gratis gadefest  

 

Gadefest On Tour bringer højt humør, dans og en masse elektronisk musik til ni større byer i Danmark. Nu er turen igen kommet til Aarhus, hvor karavanen har allieret sig med Klubben, Studenterlauget på Aarhus Universitet. Sammen vil de skabe en unik og anderledes fest, hvor alle er velkomne.   
 

Gadefest On Tour har ry for at sætte gang i en fest, når de ved hjælp af en til formålet specialbygget scene, konfettikanoner og sprudlende ild forvandler byen til en stor lokal gadefest. Musikken leveres af TooManyLeftHands, og under konceptet ”TooManyLeftHands & Friends”, inviterer dj-duoen en stribe lokalkendte- og udefrakommende artister med på scenen for at skabe en gedigen fest.

Gadefest On Tour indtager Aarhus BSS: Fuglesangs Allé til en stor gratis gadefest

Den danske dj-duo er efterhånden ikke til at komme udenom hverken herhjemme eller på den internationale elektroniske musikscene. Anders K og Martin Nick har både spillet på et utal af danske klubber, men også i de franske alper og på Ibizas badestrande. Fornyeligt gæstede de Summerburst Festival i Sverige, og de var også at finde på Tinderboxs Magicbox-scene for fjerde år i træk.

 

Lokal forankring

Gadefest On Tour er udviklet af Royal Beer, Faxe Kondi Booster og TooManyLeftHands i fællesskab. Konceptet inkluderer en række lokale partnere, og i Aarhus er man gået sammen med Studenterlauget på Aarhus BSS, et af universitetets fire fakulteter.  
 

”I samarbejde med Klubben, Studenterlauget på Aarhus BSS, byder vi nye studerende velkommen med en gadefest, hvor alle borgere i smilets by er inviteret med. For os er den lokale forankring meget vigtig. At Aarhus får en spændende aktivitet, som lokale instanser nyder godt af og kan bygge videre på over tid”, fortæller Peter Schmidt Andersen, der er Business Developer hos Royal Unibrew.        

 

Aktiviteter

Gadefesten på Aarhus BSS starter kl. 16.00 med hyggelig og intim fredagsbar. Der vil blandt andet være lounge fra Summitweek, Beer-pong og happy hour. Er du sulten, er der streetfood med mad og drikke fra kantinen på Aarhus Universitet. Alt sammen som opvarmning til den store fest, der går i gang nogle timer senere.

    

Fra klokken 22.30 fortsætter GadeFest On Tours officielle afterparty på Klubben, hvorfra lokale dj’s holder festen i gang til kl. 02.00.

 

Der er gratis adgang og tilmelding er ikke nødvendig.

Gadefest On Tour indtager Aarhus BSS: Fuglesangs Allé til en stor gratis gadefest

 

Del artikel