Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GADEFEST ON TOUR INDTAGER TIVOLI FRIHEDEN

Gadefest On Tour er en omrejsende musikplatform som er udviklet i samarbejde med TooManyLeftHands, Royal Beer og Faxe Kondi Booster. Lørdag d. 2. september rammes Aarhus – nærmere bestemt Tivoli Friheden – som omdannes til en stor gadefest, med 5 scener forskellige steder i parken. Scenerne kurateres, udover TooManyLeftHands, af lokale og garvede aarhusianske festkollektiver, som hver især vil sætte deres præg på indholdet.

 

I et tæt samarbejde imellem Ceres- og Royal Beer bryggeriet, Royal Unibrew og Tivoli Friheden kommer Gadefest On Tour forbi Aarhus. Lørdag d. 2. september bliver tivoliet transformeret til et stort gadefest-cirkus med 5 scener placeret rundt omkring i hele parken.

GADEFEST ON TOUR

For at holde det i ægte gadefest stil er der gratis entré i Tivoli Friheden fra kl. 15.00 – og for, at give den bedste start på dagen er der Happy Hour i samtlige barer i Tivoli mellem 17.00-og 19.00. Gadefest On Tour skal bringe århusianerne sammen og give dem en fest der er fyldt med konfetti, C02 og dans i nye og uvante omgivelser. En gadefest er åben for alle og der skal være plads til store armbevægelser, kinddans, hyggesnak i krogene og dans på bordene. I samarbejde med Tivoli Friheden har vi derfor kreeret et dagsprogram der gør plads til alle – og giver alle gæsterne en oplevelse de sent vil glemme.

GADEFEST ON TOUR

Vi har allieret os med de sejeste typer, klubber og fredagsbarer i Århus der vil hoste de forskellige ”gade-scener” med hvert deres individuelle udtryk, musik og gøgl. Kapsejladsen/UMBI får en scene ved vandet der vil kombinere deres legendariske Fredagsbar med indslag og oplevelser fra Kapsejladsen. Det bliver vådt, sjovt og festligt! Endvidere er klubberne Hornsleth, Kupé VS. Bernhardt, HeadQuarters, m.fl. ligeledes repræsenteret.

 

Gadescenerne brager igennem fra kl. 17.00-21.00, hvorefter Hovedscenen overtager løjerne, når Gadefest On Tour, TooManyLeftHands & Friends tager stafetten videre.

 

Alle forlystelserne holder selvfølgelig åbent i løbet af dagen og for, at alle får mulighed for at se tingene ovenfra vil Pariserhjulet være gratis hele gadefesten igennem.

 

Tilmeld dig begivenheden for, at holde dig opdateret med Gadefest On Tour x Tivoli Friheden x TooManyLeftsHands på www.gadefest.dk