Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gæsternes favorit i maj: Det handler om at være nærværende!

Af Line Ingwar Karlsen

Kähler Villa Dining i Risskov er i maj måned den restaurant, der har haft de mest tilfredse gæster.

 

I den gamle patriciervilla i Risskov finder man det østjyske spisested, som har høstet de mest positive tilbagemeldinger fra gæsterne i maj – skarpt forfulgt af Restaurant Skovmøllen i Højbjerg. Det viser nye tal fra bookingportalen DinnerBooking, der administrerer bookinger for den og over 500 andre restauranter og caféer.

 

Hos Kähler Villa Dining glæder de sig selvfølgelig over de positive tilbagemeldinger, og for restaurantchefen Liselotte Møller kan de særligt tilskrives den helhedsoplevelse, som gæsterne får, når de besøger restauranten:

 

“Vi går selvfølgelig meget op i, at mad og vin skal gå op i en højere enhed, men der hvor vi prøver at skille os ud er i den måde, vi behandler gæsterne på. Vi er meget nærværende og giver meget af os selv. På den måde er det vores forhåbning, at gæsterne føler, de får en helhedsoplevelse hos os,” fortæller hun.

 

Top 5 i Østjylland

  1. Kähler Villa Dining, Risskov
  2. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
  3. Det gamle Mejeri, Mårslet
  4. Pauls Apothek, Aarhus C
  5. Restaurant Unico, Højbjerg

 

Opgørelsen

Opgørelsen er foretaget af DinnerBooking, der leverer bookingsystem til over 500 restauranter og caféer og håndterer næsten 10 mio. gæster om året. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Denne måneds opgørelse er baseret på i alt 21.719 besvarelser.