Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny burgerbar i byen: Garage Burgerbar åbner i Aarhus C

Af Freja Dumont

Garage Burgerbar er ikke en helt ny spiller på Aarhus’ efterhånden store og kvalitetsrige burgerscene.

Burgerbaren ligger nemlig allerede i Risskov, hvor der siden maj sidste år er blevet langet forrygende og enkle burgere over disken.

Men nu kan aarhusianerne altså se frem til, at de lækre burgere også kan nydes i centrum af Aarhus, når Garage Burgerbar åbner i starten af februar.

Nærmere bestemt kommer den nye burgerbar til at ligge i lokalerne, hvor der tidligere lå Chick-Inn, overfor Magasin.

”Helt enkelt laver vi bare en vanvittigt god burger uden alt for mange fine fornemmelser. Vi bruger gode råvarer, som vi sætter sammen på en lækker måde,” siger Martin D. Hussmann, driftsleder hos Garage Burgers.

Ny burgerbar i byen: Garage Burgerbar åbner i Aarhus C

Simpelt og godt

Menukortet hos Garage Burgers er helt simpelt med sine fem forskellige burgere.

Du kan få stillet sulten med alt fra den klassiske bruger med eller uden ost til Chickenburgeren eller den veganervenlige udgave med en god soyabøf.

Burgerbollen er lun og perfekt ristet, kødet har god varme og autentisk kulsmag fra grillen, mens ost, bacon, salat, dressing og lette krydderier alt sammen tilsættes i de helt rette mængder.

Du har dertil rig mulighed for at toppe dit valg op med en velsmagende sidevogn bestående af f.eks. hot wings, chili cheese tops, onion rings eller stedets lækre Garage fries – med aioli, chili mayo, estragon-mayo m.m. til dyppelse.

Burgeren kan du naturligvis skylle ned med alt fra øl, vand og vin til kaffe og ikke mindst stedets vilde milkshakes med chokolade-, vanilje- eller jordbærsmag.

Den nye burgerbar håber på at kunne invitere burgerhungrende gæster ind allerede fredag den 4. februar. Men grundet forsinkelse på levering af maskiner, er åbningsdatoen endnu ikke fastlagt.

Hvad: Garage Burgerbar åbner i Aarhus C
Hvor: Immervad 5B

Del artikel

Andre læser også