ANNONCE
GasOrleans på Godsbanen: Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-versioner
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GasOrleans på Godsbanen: Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-versioner

Kom med til New Orleans over Langebro sammen med sanger og entertainer Michael Carøe og hans helt nye nimands-orkester.

 

To kærligheder mødes

New Orleans er en heksekedel af smittende livsglæde, lækker mad og swingende musik med masser af blæs, og Gasolin behøver vel ikke nærmere præsentation.

 

Michael Carøe har været fast gæst til Mardi Gras i New Orleans siden 2011, og nu tager han stemningen og musikken med til Danmark og kaster lidt hjemligt musikkrydderi i gryden. Resultatet en musikalsk gumbo, hvor ”Nanna”, ”Blafferen”, ”Spillemanden”, ”Alla-Tin-Gala” drø- ner ”Derudaf” – New Orleans-style.

 

 

Godsbanens Rå Hal omdannes til Bourbon Street

Alle kender billedet af New Orleans til Mardi Gras, hvor husenes tusind farver og smedejernsgelændere er dækket af glade mennesker, der kaster perlekæder – beans – til hinanden og nyder musikken og festen og livet og natten sammen. Luften er tyk af rom og gumbo, og alting sitrer i de klassiske New Orleansfarver grøn, lilla og guld.

 

Den stemning genoplives, når GasOrleans har verdenspremiere i Godsbanens Rå Hal lørdag den 8. september, og Michael Carøe glæder sig: “Gasolin i Nawlins-grooves er det bedste mix siden Gin&Tonic, og jeg kan ikke vente til vi skal dele det her med publikum – det svinger max,” siger han.

 

Spiselauget står for boder med klassiske sydstatsretter, og lokale jazzmusikere hjælper stemningen på vej, indtil GasOrleans blæser taget af Rå Hal.

 

Praktisk:

Hvor: Godsbanens Rå Hal, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.

Hvornår: Lørdag d. 8. september kl. 18.00.

Hvor meget: Hele aftenen koster kun kr. 395,- (+ gebyr) inkl. alt hvad man kan spise, underholdning under maden og koncert med GasOrleans. Ekskl. drikkevarer, der kan købes til rimelige priser i Rå Hal.

 

Køb billet her

 

GasOrleans på Godsbanen: Gasolins legendariske musik i svedigt funky New Orleans-versioner

Del artikel