Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastro Pedellen er løsningen: Det er sådan en, som vi alle sammen står og mangler

Af Line Ingwar Karlsen

En ny virksomhed har set dagens lys i Aarhus C. Navnet er Gastro Pedellen, og navnet er synonym med Kasper Trolle Bordinggaard, som ejer virksomheden.

 

Virksomheden startede den 1. februar i år, og er så småt ved at finde sine ben. Det tager lidt tid, inden kunderne finder ud, hvad det er for noget, Gastro Pedellen kan. Men allerede nu er der flere faste kunder, som fast hyrer Kasper ind nogle timer eller en dag om ugen.

 

Moderne handyman – version 2

Kasper Trolle Bordinggaard er uddannet håndværker, eller rettere rustfast klejnsmed. Han har arbejdet i den rustfrie stålbranche en del år, men også i byggebranchen. Erfaring er der nok af, og Kasper elsker håndværket, og med årene kan han det meste – eller så finder han ud af, hvordan det skal laves. Netværket til andre håndværkere er stort, og mangler han en elektriker til noget, som kræver specialviden, så er den slags en lagervare i Gastro Pedellens netværk.

Gastro Pedellen er løsningen: Det er sådan en, som vi alle sammen står og mangler

Et spørgsmål om ære

Tingene skal være i orden. Kasper Trolle Bordinggaard bliver ved, indtil opgaven er løst, og det uanset på hvilken dag og på hvilket tidspunkt af døgnet, det så end er. Har man lovet noget, så skal man også holde det. En tilgang, som de fleste kunder er ovenud tilfredse med.

 

Fornuftige priser

Kasper Trolle Bordinggaard brænder for sin nystartede virksomhed, og gør det af lyst og ikke for pengenes skyld. Derfor er priserne på ingen måde ublu. Tværtimod. De ligger et godt stykke under, hvad diverse håndværkerfirmaer tager. Om det er på timebasis eller et fast tilbud er ikke afgørende. Men prisen varierer alt efter, hvad det er for nogle opgaver, og hvor store de er, eller om firmaer hyrer Kasper Trolle Bordinggaard fast ind. For eksempel tre timer eller en dag om ugen. På sigt vil Gastro Pedellen gerne være på tilkald 24 timer i døgnet, men det kræver, at der kommer en ansat mere i firmaet, så det er ikke aktuelt lige nu.

 

Hvad laver Gastro Pedellen så?

Kasper Trolle Bordinggaard fortæller, på sin lettere underspillet måde, at det er svært at svare på. Men jeg får nogle eksempler ud af ham. Gastro Pedellen laver blandt andet vandhaner, renser afløb, malerarbejde, alt metalarbejde, vand, reparation af det meste i diverse køkkener, tømrerarbejde, snedkerarbejde, ophængning af lamper, murerarbejde, hænger hylder op, reparerer møbler og så videre. Det er blot nogle af de opgaver, Kasper Trolle Bordinggaard er i stand til at løse. Kunderne i dag er mindre hoteller, restauranter, caféer, takeawaysteder, private ejendomsadministratorer, eller kontorer, men også private kan ringe.

 

Er i gang med at lave sin egen “håndværkercykel”

Aarhus C er ikke verdens nemmeste by at arbejde i, hvis man er håndværker. Håndværkerne i dag har svære vilkår på grund af manglede parkeringspladser. Derfor er det oplagt at tænke anderledes. Det har Gastro Pedellen gjort. Han er ved at bygge sin egen ladcykel, hvor han kan have det mest almindelige værktøj med. Det gør, at mobiliteten rundt i Aarhus bliver nemmere, billigere og mere miljøvenligt.

 

Spottede behovet for en “alt-mulig-mand”

Kasper Trolle Bordinggaard startede sin virksomhed, fordi der er et kæmpe behov for en, som kan lave mange af de små ting, som ikke nødvendigvis skal løses af en specialuddannet håndværker. Man behøver ikke at være uddannet elektriker for at hænge lamper op, eller tømrer for at sætte et køkken op. Så en del af opgaverne kom af sig selv, da flere af Bordinggaards kunder havde opfordret ham til at starte op for sig selv, hvilket tilsyneladende var en god idé, da han sidenhen har fået faste timer og dage hos de pågældende restauranter.

 

Her kan du fange Kasper

Hvis nu, der er en læser, som kan bruge Gastro Pedellens kompetencer, så kan Kasper Trolle Bordinggaard kontaktes på mail: kontakt@gastropedellen.dk eller på telefon: 31 71 11 03

Gastro Pedellen er løsningen: Det er sådan en, som vi alle sammen står og mangler

Gastro Pedellen kan også findes på Facebook her: eller på Instagram her:

 

Del artikel

Andre læser også