Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gastromé og Atrium: Laver gratis gourmet mad til sygepersonalet i Aarhus

De to aarhusianske michelinkokke Søren Jakobsen og William Jørgensen har i samarbejde med Claus Hommelhoff valgt at donere 150 middage til det aarhusianske sygehuspersonale, som tak for deres store indsats i disse dage.

 

Torsdag den 19. marts kan man hente gratis gourmetmad ude foran Hotel Royal, hvor maden tilberedes i Restaurant Atrium.

 

”Vi har de seneste dage kunne se, at de mennesker der arbejder nat og dag for at holde sygehus- og plejesektoren i gang, de har brug for et klap på skulderen. Derfor tilbyder vi dem 150 kuverter til fri afhentning torsdag eftermiddag,” forklarer Søren Jakobsen.

 

Med i initiativet er også den forholdsvis nystiftede forening CSR Aarhus, der er en hjælpeorganisation med det mål at gøre Aarhus til et endnu bedre sted. En af medstifterne er den aarhusianske forretningsmand Claus Hommelhoff.

 

Menuen, som personalet kan glæde sig til at spise, er en charcuterimenu med et udvalg af oste og pølser, dertil lidt surt og sødt samt sylt og sprødt.

”Det er mad, som vi normalt serverer i vores restauranter Gastromé og Atrium, så vi håber at de folk, der kommer forbi og henter det kan lide smagen,” siger Søren Jakobsen.

 

Det er helt op til folk selv, om de tager maden med ud til deres kolleger på arbejdspladsen, eller om man har brug for at hente aftensmad med sig hjem til familien, som man så kan nyde den med.

 

Maden skal bestilles i forvejen på telefon 31 13 77 22, og ved afhentning skal fremvises digitalt eller fysisk sundhedsfagligt ID. Det kan afhentes mellem kl. 14.00-19.00 foran Hotel Royal på Store Torv i Aarhus.