Gastromé : Så er den nye menu klar!

VELKOMST
Baerii caviar & 1 glas champagne 350,-
1 glas cava eller Gastromé cocktail med
ingefær/citron samt snacks 125,-
HALV GAS
Kammusling – røg – havtorn
Okse – beder – skovsvampe – glace
Sensommerbær – mynte – fløde
Pris 398,-
Vinmenu 378,-
Tilkøb af Gastromés store udvalg af danske specialoste med hjemmesylt og sprødt 105,-
FULD GAS
Kammusling – røg – havtorn
Jomfruhummer – blomkål – smør
Hellefisk – bisque og krabbe
Gråand – kvæde – søde løg
Okse – beder – skovsvampe – glace
Gastromés udvalg af oste med sprødt og sylt
Sensommer bær – mynte – fløde
Pris 689,-
Vinmenu 668,-
CHEFS TABLE
Ved Chefs Table bliver man inviteret indenfor i Gastromés unikke verden. Her får du det eksklusive chefs table for dig selv og dine gæster. Menuen består af 8-10 serveringer med snacks, vinmenu samt aperitif og kaffe. Chefs table kan kun reserveres fra 6 personer til 12 personer. Chefs table har en fast pris på 2.000,- kr./person.
Det er kun muligt at booke bordet ved forespørgsel på kontakt@gastrome.dk