Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gaveguide: 6 idéer til bæredygtige julegaver

Artiklen er sponsoreret

 

I den søde juletid finder de fleste stor glæde ved at give og modtage gaver, og i år har bæredygtige julegaver også fundet vej under juletræerne. Mange danskere er blevet mere miljøbevidste, og det kommer ikke mindst til udtryk i årets julegaver. Det mærker man blandt andet hos Danmarks ældste stormagasin, Magasin, hvor mange kunder i denne tid er på jagt efter bæredygtige julegaver. 

 

Hos Magasin har man et bredt udvalg af bæredygtige produkter, der er gode mod miljøet, og som er helt oplagte julegaveidéer. Det kan for eksempel være parabenfri skønhedsprodukter til dem, der ønsker selvforkælelse, økologiske håndklæder og sengelinned til dem, der ønsker et frisk pust til boligindretningen, eller bæredygtigt tøj eller tasker til de modebevidste.

 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i julen, og det gælder også for selve gaveindpakningen. Magasins egen gaveindpakning i år er lavet af genanvendeligt, bæredygtigt papir, hvilket giver mulighed for at få pakket sine julegaver ind med god samvittighed.

 

For at guide dig i jagten på den perfekte, miljøbevidste julegave til dig selv eller dine nærmeste, har Magasin her samlet et udpluk af bæredygtige produkter, som vil hitte under juletræerne i år:

 

Humdakin rengøringsprodukter

Link her

 

Skagerak køkkenredskaber

Link her

 

Paula’s Choice hudpleje

Link her

 

Mads Nørgaard Copenhagen mode

Link her

 

Daniel Silfen tasker

Link her

 

The Organic Company tekstiler til hjemmet

Link her