ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gellerup: Nu flytter de første ind i Blixens

I dag flyttede de første medarbejdere ind i byens nye hus på Karen Blixens Boulevard.

 

De første medarbejdere flytter i dag ind i det nye, kommunale kontorhus på Karen Blixens Boulevard, der er en vigtig del af Helhedsplanen for Gellerup, der skal sikre mere end 1.000 arbejdspladser i området. Samtidig med indflytningen er huset døbt Blixens.

 

”Vi har givet huset et navn, fordi det er tanken, at aarhusianerne skal bruge det og have masser af lejligheder til at besøge det. Lige som Dokk1 er blevet et offentligt mødested, så skal Blixens kunne det samme. Dokk1 signalerer, at huset ligger på havnen. Vi signalerer, at vi ligger på Karen Blixens Boulevard,” siger Bente Sejersen, projektchef i Teknik og Miljø.

 

I den kommende måned får de fleste medarbejdere i magistratsafdelin- gen for Teknik og Miljø arbejdsplads i Blixens. I alt 750 medarbejdere fra magistratsafdelingen samles på adressen. Dertil kommer 220 medarbejdere fra Familiecentret hos Sociale Forhold og Beskæftigelse, og Østjyllands Politi har en afdeling i huset med 50 medarbejdere. Endelig vil medarbejdere fra Restaurant Europa samt en række iværksættere få ar- bejdspladser i det nye hus.

 

Blixens er i alt 22.800 kvadratmeter stort og er bygget i et partnerskab med A. Enggaard, der står for opførelsen samt drift af bygningen i 15 år.

Del artikel