Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Genialt søndagstilbud: Få 13 retter for 345 kroner hos Cinco

Af Freja Dumont

Nu bliver det muligt at vinke farvel til den ugentlige søndagsblues og sparke liv i ugens sidste dag:

Restaurant Cinco fyrer nemlig op for et ekstraordinært søndagskoncept, der vil få selv de ondeste tømmermænd til at blegne.

Fra på søndag d. 29. januar inviterer restauranten nemlig for første gang indenfor til “Amazundays”, der giver dig en særlig tur gennem de sydamerikanske køkkener med 13 serveringer for bare 345 kr. pr. person.

Læs mere om konceptet og book dit bord lige her.

Genialt søndagstilbud: Få 13 retter for 345 kroner hos Cinco

Ekstraordinær søndagsoplevelse

Restaurant Cinco, der er en gastronomisk hybrid med velkendte madelementer fra lande som Brasilien, Peru, Argentina og Mexico, inviterer nu indenfor til deres nye søndagskoncept.

Her disker de op med 13 spritnye og temperamentsfulde serveringer, der både vil krydre dine søndagsblues og få tømmermændene til at træde i baggrunden. 

Menuen er frit sammensat af kokkene, der har fået frit spil til at eksperimentere og give gæsterne og deres smagsløg en ekstraordinær søndagsoplevelse for kun 345 kr. pr. person.

Derfor kan aarhusianerne altså glæde sig til en anderledes rejse langs Amazonfloden end vanligt, når de træder ind i junglen på ved Klostertorvet 9 om søndagen.

Kokkenes legeplads

Den sydamerikanske restaurant er det nyeste skud på stammen hos den aarhuskendte koncern DiningSix, og selvom Cinco til hverdag er fyldt med kreative menuer og smage med smæk på, skal det nye søndagskoncept ’Amazundays’ være med til at udvide kokkenes kreative legeplads og tilfredsstille gæsternes nysgerrighed på de sydamerikanske køkkener.

Ifølge Rune Thomsen, Bestyrer hos restaurant Cinco, er de sydamerikanske køkkener nemlig en endeløs verden af smage, krydderier og farverige elementer, hvorfor det netop giver mening at udvide med et søndagskoncept, der giver mulighed for at gå på opdagelse i dette uendelige smagsunivers:

”Vi ønsker at lade vores kokkes kreativitet komme endnu stærkere til udtryk gennem maden, og derfor skaber vi en søndagslegeplads for dem, hvor de kan afprøve nye serveringer, fortolke gamle kendinge og udvikle på menuen”, siger Rune og fortsætter:

”På den måde imødekommer vi kokkenes kreative behov, tilfredsstiller gæsternes nysgerrighed og følger med en branche i hastig bevægelse,” siger han.

Cinco er altså med andre ord stedet for dig, der gerne vil sætte lidt ekstra spice på din søndag. Du vil komme på en tiltrængt smuttur gennem Amazonas jungle, med alt hvad der tilhører af spænding og overraskelser, og du vil få dig en usædvanlig smagsoplevelse, der med højder slår din sædvanlige søndagsmenu. 

Del artikel

Andre læser også