ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gennemarbejdet setup: Udsolgt balletaften på Møllerup Gods

En udsolgt forestilling var, hvad publikum overværede på en pragtfuld sommeraften, da Verdensballetten i lørdags for 7. gang optrådte på Møllerup Gods.

 

En dejlig dansk sommeraften, et gennemarbejdet setup og knivskarp styring af slagets gang gjorde denne begivenhed i ballettens tegn til en vellykket oplevelse for de over 1600 fremmødte gæster.

Gennemarbejdet setup: Udsolgt balletaften på Møllerup Gods

Hendes Majestæt Dronningen var traditionen tro også til stede på Møllerup Gods, hvor operasangeren, og aftenens vært, Jens-Christian Wandt, med sikker hånd og stemme førte publikum gennem aftenens forestilling. Verdensballetten havde sammensat et spændende program, hvor balletdanserne optrådte med både klassiske og helt moderne indslag. På scenen havde danserne selskab af danske operasangere, og den unge klassiske duo Walentin & McKenzie på violin og piano.

Gennemarbejdet setup: Udsolgt balletaften på Møllerup Gods

Årets Verdensballet på Møllerup Gods 2018

Artisterne, syv af Europas største balletdansere, to veloplagte operasangere og de to dygtige musikere leverede en smuk og rost forestilling. En forestilling, hvor Møllerups omgivelser, den smukke natur og den flotte hovedbygning er en vigtig del af helhedsoplevelsen. Publikum savnede selvfølgelig Steven McRac´sfortryllende stepdans, efter en operation i foden men til gengæld blev der plads til flere af de store klassiske pas des deux’er med bl.a. to smukke svaner fra Svanesøen.Verdensballettens enestående kombination af klassisk ballet, smuk operasang og charmerende klassisk musik på scenen på samme tid, er overvældende hver gang man oplever det”, fortæller godsejer Anne Sophie Gamborg.

Gennemarbejdet setup: Udsolgt balletaften på Møllerup Gods

God mad og drikke fra lokale producenter

Verdensballettens forestilling begyndte som de forrige år kl. 19.30, men allerede fra kl. 15.00 strømmede gæsterne til, da Møllerups program var spækket med aktiviteter i timerne op til balletten. Det var en hel forestilling i sig selv, gæsterne mødte, med picnic, gospel, hampe-foredrag og historisk rundvisning i den skønne park.  

 

Picnic i parken var helt indsatsen værd. Publikum nød den smukke setting og årets lækre picnic kurv fra Menu i Rønde. Der var den hyggeligste stemning i parken, siger Anne Sophie Gamborg.

Gennemarbejdet setup: Udsolgt balletaften på Møllerup Gods

På Møllerups Hubertus Kro havde mesterkokken Tommy Friis og sit hold hænderne fulde med at kokkerere til de mange gæster, der havde købt balletmenuen. På den anden side af kroen blev der solgt hampepølser med brød, kaffe fra Mols Kafferisteri, den økologiske is af gedemælk fra Lille Raneladegård ved Øer og forskellig øl, vin og vand – alt sammen koordineret af købmand René Povlsen fra Menu i Rønde.

 

Frivillige fik det hele til at klappe

Til Verdensballetten 2018 på Møllerup Gods var der i år et rekordhøjt antal frivillige hjælpere til stede. De frivillige fik stor ros for deres synlighed, hjælpsomhed og imødekommende sind af de mange gæster.

 

De omkring 80 frivillige – hovedsagelig unge, som er rekrutteret af den unge generation af godsejerfamilien Gamborg – men også frivillige, som har deres daglige gang i Møllerups stalde og kontor, fik hele arrangementet til at klappe.

 

Vi starter forberedelserne allerede i januar måned, hvor rekrutteringen af de frivillige er et vigtigt element. Men lige så væsentligt er det at finde de rigtige samarbejdspartnere og sponsorer –  ellers vil denne begivenhed slet ikke være mulig, fortæller godsejer, Stig Gamborg.

 

Del artikel