ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gennemgribende ombygning: Nyindrettet Salling Super inviterer til stor åbningsfest

Salling Super i Aarhus inviterer fredag og lørdag til stor åbningsfest efter en gennemgribende ombygning af det traditionsrige supermarked. Der venter både live jazz, goodiebags og besøg af mere end 20 udvalgte leverandører, som vil friste med alt fra lakrids til specialøl og god vin.

 

I 1963 slog Herman Salling dørene op for Salling Super, og lige siden har supermarkedet tiltrukket kvalitetsbevidste aarhusianere med en kærlighed for specialiteter, friske varer og god service.

 

Nu kan kunderne i supermarkedet på Søndergade se frem til nye omgivelser. Salling Super har nemlig været gennem en stor ombygning, fortæller Lars Højgaard, der er stormagasinchef i Salling Aarhus.

 

Vi har givet Salling Super et ansigtsløft, så omgivelserne nu understøtter vores fokus på råvarer af højeste kvalitet og det brede udvalg af eksklusive specialiteter. Samtidig har vi haft for øje at bevare sjælen og den gode historie, siger Lars Højgaard og fortsætter: I Salling Super har det altid handlet om at skabe en god indkøbsoplevelse, hvor kunderne kan mærke, at vi kræser for vores sortiment. Derfor har vi nu åbnet op til produktionen hos slagteren, fiskehandleren og delikatessen, så vores kunder kan følge med i det gode håndværk og få et indblik i, hvordan råvarerne bliver tilberedt.

 

I Salling Super kan kunderne blandt andet købe mere end forskellige 300 specialoste, hvor flere af dem selv er modnet af supermarkedet. Derudover forhandler slagteren sin helt egen gris, som er opdrættet ved Store Lyngdal.

 

Kæmpe åbningsfest fyldt med forkælelse

Fredag og lørdag inviterer Salling Super til åbningsfest, hvor op mod 25 af stormagasinets bedste leverandører vil stå klar til at byde på fristende smagsoplevelser til de fremmødte. De kan blandt andet se frem til at smage på lakrids fra Johan Bülow, vegansk is fra Chriis, chokolade fra Økoladen, specialøl fra Fur Bryghus, vine fra Laudrup Vin og meget mere.

 

Salling Super har også sørget for goodiebags til de første 100 kunder, mens fredagen fra 15.00-16.30 byder på live jazz-musik i kælderetagen. Derudover er der fredag 20% på alt i Salling Super for alle medlemmer af ClubSalling. Åbningsfesten foregår fredag fra kl. 13.00–18.00 og lørdag fra kl. 11.00-17.00.

Gennemgribende ombygning: Nyindrettet Salling Super inviterer til stor åbningsfest

Fakta om Salling Super

– Sortimentet byder blandt andet på mere end 300 specialoste, 150 gin og 60 slags salt.

– Den mest eksklusive eddike i sortimentet sælges til den nette sum af 4.999 kr.

– Salling Super forhandler sin helt egen gris, som er opdrættet ved Store Lyngdal.

– Salling Super har i slagteren sit eget modningsskab for at opnå den bedste mørhed og smag.

– Der forhandles specialøl fra mere end 60 bryghuse fra hele verden.

Del artikel