Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gin, enebær og fest: Thøger Dixgaard og Kaidi Tatham holder efterfest på Kolo

Det er tid til endnu en kærlighedsaften på Kolo. Thøger Dixgaard vender hjem til Smilet’s by for at spille koncert på Train – og holde efterfest på Kolo. Den er den 23. februar. I den anledning har de gode folk fra Kolo sammen med Thøger hentet gin og enebær på Anholt, som man helt eksklusivt kan få lov at smage til efterfesten.

 

Thøger Dixgaard har broken-beat produceren Kaidi Tatham med på sin tour rundt i Danmark. Kaidi tager med til efterfesten og spiller et dj-set på Kolo i de sene nattetimer.

 

Udover Kaidis udfoldelser som sangskriver og producer er han kendt for sit ekvilibristiske klaver spil, som har vagt stor begejstring og hyldest hos folk som bl.a Gilles Peterson. Han har spillet for Amy Winehouse, Slum Village, Amp Fiddler, og mange flere. Sammen med legekammeraten Dego, er han desuden kendt for sine produktioner i hiphop/jazz gruppen Herbaliser.

 

For at spille op sammen med Kaidi kommer Kolos resident DJ  Mary K. Der vil altså være sørget for musik, mad og drikke fra tidlig aften til tidlig morgen. Der er lagt op til en god aften på henholdsvis Train og Kolo i Guldsmedgade nr. 32, 8000 Aarhus C

 

DJS:
KAIDI TATHAM (UK)
MARY K (DK)

@KOLOAARHUS
DØR: GRATIS
TID: 23.00 – 04.00
SAFT: MINDRE PIS, MERE GIN

 

Der er stadig få billetter til koncerten på Train: Se mere her: