Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Giv din hjemmeside i Aarhus et løft

Af Annoncør

Man kan have en hjemmeside i Aarhus for sjov, hvor man for eksempel viser sin hobbysamling frem eller skriver en blog, hvor man holder fast i det samme design, man havde fra starten. Men hvis man mener noget med sin hjemmeside – som mange gør – bør man overveje professionel hjemmeside udvikling.

Kunderne skal kunne lide din hjemmeside

Hvis man er en butik i Aarhus, der også sælger online, eller man er helt afhængig af onlinehandel, så skal man aldrig negligere sit hjemmesidedesign. Folks opmærksomhed er meget flygtig nu om dage, så din hjemmeside skal ikke alene indlæse hurtigt, men også være indbydende at besøge. Du kan risikere, at mange fravælger din hjemmeside i løbet af få sekunder, inden de overhovedet er kommet videre til din webshop. Du skal både tænke på kundernes ønsker, din egen branding, og hvad der trender indenfor hjemmesidedesigns for tiden.

Ændre hjemmesiden eller starte fra bunden?

Dog skal du også huske på, at nogle af dine kunder er stamkunder, der kan lide det design, som de er bekendte med din hjemmeside. Men hvis du kan se, at din hjemmeside ikke generer de ønskede aktiviteter såsom at skabe et salg, så bør du se på, om hjemmesiden skal ændres lidt, eller du helt skal udskifte den. Der er nogle designformer, der vil være oppe i tiden, og det kan være en fordel at følge med tiden. Dette giver et udtryk udadtil, at du er opdateret, relevant og spændende at besøge, når der sker noget på din hjemmeside. Der findes heldigvis professionel hjælp til at udvikle din hjemmeside, om den skal omdannes eller skabes forfra fra bunden.

Lad din hjemmeside være spændende at besøge

Selvom du udskifter varerne på din webshop og opdaterer varelageret, skal du også gøre din hjemmeside interessant at besøge. Dette kan være ved at have en blogsektion, hvor du eller andre skriver indlæg, der er relevant for dine vare- eller serviceområder. Du kan lave løbende konkurrencer eller henvise til dine sociale medier, så du også får mere trafik den vej. Endelig kan du også køre perioder med udsalg, som man kun kan få ved at handle på din hjemmeside eller ved at skrive sig op til et nyhedsbrev. På den måde får du dine besøgende til både at engagere sig på din hjemmeside, dine sociale platforme og på mails. Lad din hjemmeside i Aarhus forblive relevant på den måde.

Del artikel

Andre læser også