Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

”Giv os dine fucking ting”: Overfaldet på vej hjem fra arbejde

Sent søndag aften kl. 23.10 var en 20-årig mand på vej hjem fra arbejde og gik ad Kornbakke Allé i Aarhus N, da han så en gruppe personer i mørkt tøj komme gående imod ham. Manden havde en dårlig fornemmelse af personerne, og han valgte derfor at vende rundt og gå den modsatte vej.

 

Den 20-årige mand har forklaret til politiet, at han gik med sin telefon i hånden og høretelefoner i ørerne, da han kort efter pludselig fik et knytnæveslag i ansigtet. Han blev så overrasket, at han ikke bemærkede, hvem der slog ham, men pludselig blev han sparket og slået af alle personerne i gruppen der talte ca. 5-6 personer.

 

Èn af personerne råbte noget i stil med ”Giv os dine fucking ting”, og den 20-årige gav dem et rødt- og blåtstribet net med personlige kort og papirer i, hvorefter alle personerne løb fra stedet. Den 20-årige mand har kun et meget sparsomt signalement af personerne, der beskrives som unge mænd, ca. 15 år gamle, iført mørkt tøj og med hætter over hovedet. Han bemærkede, at én af personerne var iført en hvid dunjakke, muligvis af mærket ”Peak Perfomance”, var arabisk af udseende med sort hår og talte dansk med ”ghetto-dialekt”.

 

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet eller personer, der kan have set gruppen umiddelbart før eller efter episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.