ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gladere gader: Cykelfest i Aarhus på søndag den 2. august

Vi fejrer cyklen som det sundeste, reneste og sjoveste transportmiddel. “Gladere gader” fejrer på søndag cyklen som et mageløst transportmiddel. Det gør vi især for at skabe et renere og gladere århus, hvor bilerne bliver færre og cyklerne flere, så vi får  mere trygge og livlige byrum for borgerne i byen. 

 

 

Pimp og by cykeltur

Fejringen foregår i to etaper: Først mødes vi hos MS i Mejlgade 53 fra kl. 11-13 – hvor vi pimper vores cykler, reparerer dem der er nødlidende og udvikler nye ideer til, hvordan vi får flere cykler i byen – og færre biler!

 

Dernæst mødes vi kl 13.00 foran domkirken – hvorfra vi cykler en byrundtur på vores smukke og sjove cykler – med indslag undervejs. En cykeltur som viser vores by frem på en smuk og bilfattig søndag og giver næring til nysgerrigheden efter hvad Aarhus egentlig kan.

 

Se de 2 links til festen og cykelturen:

 

Gladere Gader er arrangør af eventet i samarbejde med Frontløberne, Reuse, Gro selv, Den Grønne Studenterbevægelse Aarhus, Cyklistforbundet, Mellemfolkeligt Samvirke Aarhus, Greenpeace Lokalgruppe Aarhus og Sager der Samler.

 

Gladere gader: Cykelfest i Aarhus på søndag den 2. august

 

 

Del artikel

Andre læser også