Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Glæd jer til Fed Fredag 2022: Kæmpestor ny scene og vilde navne

Af Freja Dumont

Tivoli Friheden har siden 2004 opbygget en tradition for at afvikle livekoncerter på Friluftsscenen hver fredag i sommerhalvåret, og i år kunne man bl.a. opleve store navne som Scarlet Pleasure, D-A-D og Hugo Helmig.

Lige nu er Tivoli Friheden i gang med at gøre klar til Fed Fredag 2022, og de kommende 19 koncerter kommer til at foregå på et ambitiøst byggeri til 75 mio. kroner, som efter planen skal stå klart i starten af maj 2022.

Allerede nu kan man begynde at se frem til de netop offentliggjorte kunstnere, som kommer til at indvie den nye, vilde scene med alt fra blød pop og heftig rock til rytmisk hip hop og sing-a-long hits.

Indtil videre kan I nemlig glæde jer til at opleve ingen mindre end L.O.C, TV-2, Tina Dicow og Kesi til næste års Fed Fredag-koncerter.

Nye rammer – gamle traditioner

Målet er at bygge ”landets bedste udendørs scene” af international standard.

I det nye sceneområde vil der også komme to nye restauranter samt fine faciliteter for gæster og kunstnere i form af god lyd og godt indkig til scenen for op til 15.000-17.000 samtidige gæster.

Vandets forløb gennem parken vil også blive ændret, således søerne ikke længere ligger som to isolerede poler, men er bundet sammen af en å, der bugter sig mellem mennesker og forlystelser.

Idéen er, at koncertpladsen skal placeres på en ø, hvortil der vil være adgang via fire broer. Området bliver omkranset af vand og store gamle smukke egetræer, der giver en helt særlig, intim og hyggelig stemning – midt i skoven og naturen.

På øen vil der være toiletter (med tagterrasse), diverse servicefaciliteter og bl.a. to barer med udsigtsplatforme på taget.

Derudover bliver der mulighed for at indrette et ”innercircle VIP-område” foran scenen.

Vi glæder os i hvertfald allerede til sommeren 2022 i Tivoli Friheden nu!

Hvad: Ny scene og Fed Fredag 2022 i Tivoli Friheden

Del artikel

Andre læser også