Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

GLØGGLICH: Over 900 har allerede købt en billet

Af Jan L. Pedersen

Jagermeister & Julemanden præsenterer årets julebal: “GLØGGLICH HOMECOMING FEST 2019” Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til den NITTENDE UDGAVE af Gløgglich, som hvert år den 22. december samler århusianere og eksil-århusianere til et glædeligt gensyn ledsaget af tip top klubmusik. 

 

Som altid banker Gløgglich derudaf med en kæmpe homecoming fest i Århus. I år vil selvvalgte eksil- århusianere, københavnere og 8Kilo fuldblodsindianere, spille en vanlig Gløgglich-cocktail af alternative klassikere, fuldfede hits og urbane finurligheder. Med andre ord vil musikken tage dig tilbage til ”Jul pa Slottet” og sende dig trygt videre til årets højtid i familiens skød. Det bliver kamphyggeligt, varmt og svedigt. Her er ingen, der gar udenom den varme grød – det er bare lige op i smørklatten og sa godt med kanel. 

 

På Train blændes der op for et voldsomt, varmt, urban, hands-in-the-air line-up. Bas, dancehall, hip hop og dansehits med et twist, serveret af landets hårdeste pladedrejere. På Kupé køres der dirty, rocket og elektronisk – mixet med skæve hits og decideret porno på dansegulvet. 

 

Billetter kan købes på ticketmaster her: 

 

Gløgglich-event på facebook:

 

(Live): 

BENAL 

EMIL STABIL 

EMIL KRUSE 

EMIL LANGE 

JJ PAULO 

 

LINE UP DJs: 

Pelle Peter Jencel 

Rasmus Schack 

STUF 

Clean Grillz 

Bang Bang 

Amin Safari 

FAJARDO 

 

GLØGGLICH: Over 900 har allerede købt en billet

 

 

Del artikel

Andre læser også