Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

God takeaway i lynfart på Komfuret

Af Pernille Søborg

Komfur er en af de få restaurant-muligheder på årets Northside, med plads til omkring 60 siddende gæster. Vi kiggede forbi lørdag aften og satsede på at få bord. Der var godt fyldt i restauranten. Personalet gjorde et ihærdigt forsøg på at finde siddepladser til os, men desværre var der 20-25 minutters ventetid, i bedste aftensmadstid. Vi valgte derfor den anden mulighed, som var takeaway.

God mad hos Komfur på NorthSide

Super takeaway for en hund

Der var to retter at vælge imellem. De blev serveret i plastikbakker med låg. Tilbehøret i begge retter bestod af knuste kartofler med purløg, persilleolie og klassisk kålsalat med henholdsvis mormordressing til kyllingen og rygeost til den grillede nakkefilet af gris. Prisen i restauranten var 175 kroner men kun 100 kroner ved takeaway.

Vinene på NorthSide_

De to retter

Nakkefileten var virkelig mør, saftig og krydret med purløg og persille. Et klart scoop til prisen! Kålsalaten med rygeost var frisk og sprød og havde en virkelig fin, gennemtrængende røgsmag. De knuste kartofler var most med en anelse smør og persille og havde et fint, rustikt udseende. Ingen tvivl, de smagte godt.

Nakkekam med tilbehør fra Komfur på NorthSide

Kyllingen var saftig og med friske krydderurter på toppen. Skindet var fint sprødt. Intet at komme efter der.

Kyllingeretten hos Komfur på NorthSide

Økologiske vine

Vinene var ikke noget videre specielt. Et økologisk italiensk makkerpar fra Bio Bio. En hvid Chardonnay og en rød Merlot. Chardonnayen er i en lysgylden farve og med en frisk og afrundet smag. Merloten havde en flot rubinrød farve, en frugtrig duft og sødme i smagen. Den passede fint til svinekød. De blev serveret i papkrus. Gode store glas, men mere er der ikke at sige om dem. 45 kroner kostede de stykket. Det er ikke Komfurs egne vine, men de kom fra de storleverandør som leverer vin til hele NorthSide.

Vinene hos Komfur på NorthSide

En vinder på NorthSide

Tænk, at takeaway kan gå så hurtigt. Her kan mange lære noget, navnligt andre madboder på pladsen. 7 minutter gik der, inden vi stod med maden i hånden. 100 kroner for mad på det niveau er et absolut fund til prisen. Der var fuldstændig styr på tingene i restauranten. Modtagelsen af gæsterne var yderst professionel, og alle vidste, hvad de havde med at gøre. Det var store portioner, vi blev præsenteret for, og det var vellavet. Hatten af for Komfur på NorthSide. De formår som en af de få at løfte madniveauet på NorthSide. 

 

Del artikel

Andre læser også