Gode nyheder: Aarhusiansk Michelin-restaurant genopstår efter konkurs
Umiddelbart før påske kunne vi på MigogAarhus dele den triste nyhed om, at den aarhusianske Michelin-restaurant Gastromé var gået konkurs.
I dag er der heldigvis gode nyheder, for den populære restaurant kan nu melde ud, at de genopstår.
“Det er vi meget, meget glade for. Det har været en hård måned – plus det løse,” fortæller Søren Jakobsen, som er stifter af restaurant Gastromé sammen med William Jørgensen.
Gastromé er klar til genåbning allerede på onsdag den 5. maj.
Blev væltet med henvendelser
Da Gastromé i slutningen af marts måtte erklæres konkurs, blev de ramt af en sand lovestorm. De blev simpelthen væltet med henvendelser:
“Der var vanvittig opbakning, da vi meldte det ud. Det var helt vildt med henvendelser. Mange skrev til os, at de var kede af det. Vi fik tilkendegivelser fra folk, der sagde, dét var det bedste sted, de havde spist.
Folk spurgte ‘kan vi ikke købe jeres bog?’, ‘kan vi købe gavekort?’, ‘kan vi sende penge til jer?’, ‘kan vi lave en indsamling?’. Det var helt vildt!” lyder det fra Søren Jakobsen, som er meget taknemmelig og blev overvældet af de mange henvendelser.
Blandt de mange henvendelser var der også knap 10 fra potentielle investorer, der ønskede at investere i virksomheden. Ud af dem, har de to stiftere valgt at indgå i et samarbejde med en af dem.
Dét samarbejde gør, at Gastromé nu kan genåbne.
“Så har vi fået én (investor, red.) med, som kan lide vin og mad. Én, der vil det lige så meget, som vi vil.
Det er vigtigt for os, at det ikke kun skal være en butik, hvor man driver rovdrift på salg. Det er fortsat os selv, der bestemmer, hvad der skal ske,” fortæller Søren Jakobsen.
Setuppet bliver det samme, som vi allerede kender fra Gastromé:
“Konceptet bliver det samme, det har vi meget bevidst valgt at blive i,” afslutter Søren Jakobsen.
Der arbejdes i øjeblikket på at få den nye hjemmeside færdig, så aarhusianerne igen kan booke bord på Gastromé. Man regner med, at hjemmesiden og bookingsystemet er klar i aften.