ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til charterrejsen

Af Redaktionen

Vi danskere har altid elsket at drage afsted på charterrejser. Måske går du lige nu og drømmer om sydens sol midt i efterårets regn og blæst? Det kan dog være vanskeligt at finde den helt perfekte charterrejse. Skal det fx være beliggende tæt ved standen og skal der være All Inclusive?

Fordele ved All Inclusive

Der er mange delte meninger om All Inclusive. Nogle fravælger det fordi de foretrækker at tage ud og udforske byens restauranter. Men der er faktisk en masse fordele at hente ved All Inclusive på charterrejser. For det første får man et større økonomisk overblik ved rejsen, da man ikke skal lægge penge til side til hvert måltid. All Inclusive kan også give mindre besvær – især hvis man er en børnefamilie, da det er dejligt nemt at kunne spise på hotellet.

Hvis du ikke er til All Inclusive og gerne vil spare lidt penge på restaurantbesøg, så vælg et hotelværelse med køkken. Besøg de mange markeder rundt omkring og tilbered et lækkert måltid med de lokale råvarer.

Tæt ved stranden?

For mange er det nærmest alfa-omega at bo tæt ved stranden. Det er utroligt lækkert at kunne slingre direkte ned mod stranden fra hotellet af. Men hvis du ikke er det store strandmenneske, og holder mere af pool, så kan der være nogle penge at spare ved at vælge et hotel væk fra strandområdet. I de fleste turistbyer findes der også busser, som går direkte ned til stranden.

Hvis du rejser uden børn, så findes der hoteller som er velegnet til de voksne, og hvor der er skruet ned for børneshows – nogle hoteller er der endda en aldersgrænse på mindst 16 år. Hvis du derimod rejser med hele børneflokken, så finder du også hoteller, som er skræddersyet til børnene og byder på alverdens hyggelige aktiviteter for de mindste.

Del artikel

Andre læser også