ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode råd til selvforkælelse i en travl hverdag

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

Hverdagen kan ofte virke stressende og som om, at der er for få timer i døgnet. Efter arbejdsdagen skal der måske handles ind, hentes børn, luftes hund eller noget helt andet, som bare skal passes. Det kan derfor være svært at finde tid til sig selv og bare slappe af uden bekymringer. Denne artikel vil komme med nogle gode råd til, hvordan du kan tage en pause i hverdagen og gøre noget med fokus på dig selv og dit velvære.

Massage i hjemmet

Der er ikke noget mere afslappende end en god omgang massage. Massage løsner op for dine muskler og kan lindre spændinger i eksempelvis nakken, hvis du sidder ved skrivebordet hele dagen. Det kan sommetider være svært at finde tid til en massagebehandling, hvis alle andre ting i hverdagen skal koordineres efter det. RaskRask har dog løsningen på dette. De kører ud og giver massagen i hjemmet, så du sparer transporttiden og besværet med at finde en massør, der passer til dine behov. Alt du skal gøre er at bestille en tid, og så kommer en professionel massør ud og behandler dig. Du kan læse mere her

God mad uden skavanker 

Det kan være svært at finde tid til at stå i køkkenet og lave lækkert mad, hvis tiden i hverdagen er presset. Heldigvis har flere restauranter take-away tilbud, som man kan benytte sig af. Især efter coronanedlukningen har flere restauranter valgt at fortsætte med både in house og take-away, så man ikke nødvendigvis behøver at spise fastfood som pizza og burger, når man bestiller take-out. Hvis man har brug for levering af sin mad, så er der mange firmaer, der tilbyder dette inde i Aarhus.

Giv dig tid til selvforkælelse

Hvordan, vi bedst kan lide at forkæle os selv, er meget individuelt. Nogle kan lide at gå til frisøren, andre kan lide at forkæle sig selv med at købe nye ting, og nogle vil bare gerne sidde og læse i en god bog. Nogle kan endda se motion og træning være en form for selvforkælelse. Hvorfor ikke forkæle dig selv med en personlig træner? Du kan eventuelt se mere her.

Uanset hvordan du ønsker at forkæle dig selv er det vigtigt at tage sig tid til det. Derfor kan det være en idé at skrive “tid til mig selv” i kalenderen, så man kan strukturere sin tid omkring det. Det kan for eksempel være at finde en babysitter til de timer eller at sige nej til andre tilbud eller opgaver i det tidsrum, så du sørger for at tage dig af dig selv og dit velvære.

Del artikel