ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode sommerferieaktiviteter i Aarhus for hele familien

Af Annoncør

Sommeren er snart over os. Vejret bliver varmere og mange ser frem til de velfortjente fridage, som naturligvis skal bruges på masser af kvalitetstid med familie og venner. Heldigvis er Danmark så småt ved at åbne op og slippe de værste corona-restriktioner. Derfor er det heller ikke verdens undergang, hvis ikke vi får lov til at rejse til syden. Der er masser af fantastiske og kulturelle oplevelser at få herhjemme. Især hvis man skal tilbringe noget af sin tid i skønne Aarhus. Her vil du få nogle gode ideer til, hvad du og familien kan foretage jer af sjove og spændende aktiviteter i smilets by. 

Annoncørbetalt indhold leveret af: MarineUdstyr.dk 

Tag ud på havet 

Aarhus er en fantastisk havneby med diverse havnebade, hvor det blandt andet er muligt at sejle på jetski, tage en stille og rolig tur i kajakken eller tage en frisk tur på paddleboard med vennerne. Desuden er Aarhus lystbådehavn ved Aarhus Ø meget populær at sejle til, og er et meget bynært havneareal, hvorfra man har den flotte udsigt til Aarhus centrum. Så skal man have luftet lystbåden til sommer sammen med familien, vil Aarhus være en ideel by at besøge. Der er mange måder, at tage ud på havet på. Det er blot et spørgsmål om at have udstyret i orden, her kan du købe bådudstyr i Aarhus.

Tag på sightseeing i midten af smilets by 

Der er rigtig mange seværdigheder, der er værd at besøge i hjertet af Aarhus. En af de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i Aarhus er en gåtur i Den Gamle By. Her er noget for hele familien. Forældre kan blive helt nostalgiske over den nyligt opførte 80’er udstilling, og børnene kan få lov til at leje, som man gjorde det i gamle dage. Ellers er ARoS Aarhus kunstmuseum også genåbnet, hvor man kan se diverse kunstudstillinger eller tage op i regnbuen og nyde den smukke udsigt over hele Aarhus by. 

Muligheder for naturelskerne 

Der er mange parker inde i Aarhus midtby, som er små frirum af natur. Hvis man dog helt trænger til en pause fra midtbyens stress og jag, er der også rig mulighed for naturudflugter i Aarhus omegn. Ikke langt fra midtbyen kan man tage i Marselisborg dyrehave og få lov til at komme helt tæt på og fodre diverse hjortearter. Når man nu alligevel er inde i dyrehaven, kan man også kigge forbi Marselisborg slot som også er betegnet som Dronning Margrethes sommerresidens. Her kan man tage sin picnickurv med og måske, hvis man er heldig, kan man få et glimt af Hendes Majestæt Dronningen. Der er altså masser af muligheder for hyggelige og kulturelle stunder i Aarhus for hele familien og vennerne. 

Del artikel