Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godsbanen: The Yule Show 2018 med Cabaresque

Af anders@sommersangdigital.dk
Cabaresque er en aarhusiansk burlesque-organisation startet op i 2014 af Sophie Ternowitz og Pernille Lund Olesen og siden 2015 har Felicia Jafari været med. De kender alle hinanden fra Dramaturgi-studiet på Aarhus Universitet, hvor trioen også har samarbejdet på andre projekter.

 

“Cabaresque” er “cabaret” og “burlesque” sat sammen for at danne rammerne for hvad der tilbydes. Arrangørerne sigter altid efter at have stor variation, så ikke to numre i et show (eller vores shows fra hinanden) er ens. 
Godsbanen: The Yule Show 2018 med Cabaresque
Publikum ved derfor aldrig 100% hvad, de går ind til, også selvom de har set os før. Dette har dog givet dem endnu mere lyst til at komme igen og igen.

Det femte show

The Yule Show 2018 er Cabaresques femte juleshow, som hylder alt denne højtid repræsenterer! Det bliver varmt, hyggeligt, frækt og forførende, som vores performere inviterer vores publikummer indenfor i stuen og levere en bred palette af alt der emmer af burlesque! The Yule Show er for mange blevet en rigtig juletradition  og Cabaresque sørger endnu en gang for at julen falder tidligt i år. Smid nissehuen og kom og få røde kinder til et juleshow, du vil huske.
Godsbanen: The Yule Show 2018 med Cabaresque
Hvert show er sat sammen af en række numre/acts og styret af en konferencier – det er denne der byder velkommen og præsenterer performerne undervejs i showet, foruden at holde stemningen højt.
Publikum kan forvente alt fra klassisk burlesque til nycirkus, akrobatisk varieté, neo-burlesque og live sang.
The Yule Show 2018 finder sted på Radar på Godsbanen i Aarhus den 7. og 8. december, kl. 20:00 begge dage. Dørerne åbner kl. 19:30 begge dage.
Shows varer ca. halvanden time (inkl. pause).
Der er desuden også mulighed for at engelsktalende gæster kan deltage.
Billetter købes her: 
Facebook event: 
Hjemmeside: 
Godsbanen: The Yule Show 2018 med Cabaresque

Del artikel

Andre læser også