ANNONCE
Godt løbenyt: DHL Stafetten er tilbage til sommer
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Godt løbenyt: DHL Stafetten er tilbage til sommer

Af Freja Dumont

Sidste år blev DHL Stafetten, ligesom så meget andet, aflyst på grund af Corona.

Men nu kan alle løbeglade danskere godt begynde at glæde sig.

For i dag kunne Aarhus Motion meddele, at DHL Stafetten igen i år åbner op for at dyrke fællesskab og motion under åben himmel.

Det betyder, at firmaer, foreninger og privatpersoner atter kan trække i løbetøjet for at løbe eller gå 5 km.

I Aarhus kommer arrangementet endnu engang til at løbe af stablen i midten af august i Mindeparken.

Forhåbningsfulde arrangører

En af dem som især ser frem til at startskuddet atter kan give genlyd i de store grønne arealer i Mindeparken, er eventchef i Aarhus Motion, Jette Boye Sørensen:

“Det var med et tungt hjerte, at vi var nødt til at aflyse DHL Stafetten sidste år på grund af COVID- 19, men vi mødte kun forståelse og opbakning hos alle vores deltagere.

Godt løbenyt: DHL Stafetten er tilbage til sommer

Vi er forhåbningsfulde og i konstant dialog med myndighederne, så jeg mener, at vi har et bedre udgangspunkt end sidste år, og der er jo endnu lang tid til august”, siger Jeanette Boye Sørensen og fortsætter:

”Allerede nu har vi fået flere positive tilkendegivelser fra virksomheder som i den grad glæder sig til at løbe med os igen”.

Hvert år har ca. 217.000 danskere deltaget i DHL Stafetten fordelt på fem byer, og i København afholder de endda DHL Stafetten for 40 ́gang.

Godt løbenyt: DHL Stafetten er tilbage til sommer

Sundhedsmæssigt forsvarligt

Efter regeringen, med bred opbakning fra Folketingets partier, præsenterede deres genåbningsplan med en gradvis udfasning af forsamlingsforbuddet og genåbning af samfundet med, blandt andet coronapas, er arrangørerne optimistiske.

Skulle corona-restriktioner eller corona-situationen i almindelighed resultere i en aflysning, så giver arrangørerne naturligvis fuld refundering til alle.

De økonomiske midler som DHL Stafetten hvert år generer, bruges til at støtte elite-, ungdoms- og breddeidræts-arbejde, og mere end 100 idrætsforeninger tjener penge til deres klubkasser ved at stille med frivillige.

Hvad: DHL Stafetten, Mindeparken, 8000 Aarhus C
Hvornår: Aarhus, 17. august – 19. august 2021

Del artikel