Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kalder byens burgerelskere: En ny juicy burger er landet i Aarhus

Af Freja Dumont

Byd velkommen til byens nye burgerjoint Café Fråder – den seneste aktør på Aarhus’ efterhånden store og kvalitetsrige burgerscene.

Stedet ligger i området omkring Godsbanen, og her bliver der altså langet nogle seriøst lækre burgere over disken – endda til yderst SU-venlige priser. Du får nemlig stedets to burgere, én med oksekød og én med sprød paneret kylling, til en 50’er stykket.

Men de gode nyheder stopper ikke her. For udover saftige burgere laver Café Fråder også to slags hjemmelavede tacos.

Den ene i en veggieudgave med ristet svampefars og den anden i en okseudgave med braiseret oksetykkam – begge toppet med kål, løg og knust avocado. Du får én taco for 30 kr. og to for 50 kr.

Nej tak til madspild

Det er de to venner Morten Setting og Andreas Tzanis, som står bag den nye burgerjoint ved Godsbanen – begge var de overraskede over den flyvende start, deres burgerbiks fik, da den åbnede i torsdags.

”Da vi åbnede, blev vi blæst helt bagover. Vi havde slet ikke regnet med, at der ville være så mange bestillinger – og vi kunne derfor også melde udsolgt inden lukketid” siger Andreas Tzanis.

Stifterne af den nye burgerjoint kunne på grund af deres gode start godt vælge at købe ind til flere burgere og tacos. Men for duoen er en vigtig del af konceptet også, at de ikke brænder inde med fødevarer, som ender med at blive smidt ud.

”Når der er udsolgt, så er der udsolgt. For at undgå madspild vil vi hellere sælge lidt færre burgere, og så have god samvittighed over, at vi ikke har købt noget ind, som vi ikke får brugt alligevel,” siger Andreas Tzanis.

Fokus på kvalitet og gode råvarer

Vi skulle, naturligvis, også smage på sagerne, og valget faldt på burgerjointens Smash Burger.

Burgeren var perfekt afvejet i forhold til dens saftige bøf, sprøde salat, syltede agurker, hjemmerørte dressing, friske rødløg, varme cheddarost og bløde burgerbolle.

Det giver da også god mening, at der er styr på madlavningen, for Morten Sletting, som står i køkkenet, er nemlig uddannet slagter og har tidligere arbejdet som kok.

Det betyder også, at bøfferne er lavet af friskhakket kød, som hver dag hentes hos slagteren, agurkerne er hjemmesyltede og dressingen og mayoen er hjemmerørt.

Alle råvarer er friske, og du finder intet på køl i den lille burgerbiks – udover pommesfritterne.

”Morten er vanvittig god i et køkken. Vi tænkte derfor, at det skulle andre også kunne nyde godt af,” smiler Andreas Tzanis.

Vi må erklære os enige i , at det er en rigtig god burger, de serverer hos Café Fråder – stedet får derfor en klar anbefaling herfra.

Du kan bestille deres burgere, tacos og fritter  på telefon 61696968 eller igennem Wolt.

Psst… Måske har du tidligere set gutterne bag Café Fråder i Billigblomst. Her har de nemlig stået fast med deres kaffebiks og solgt god kaffe til billige penge. Du kan derfor også få en lækker kop kaffe med på farten, hvis du kommer på besøg i deres nye burgerjoint.

Hvad: Café Fråder
Hvor: Skovgaardsgade 5c

Del artikel

Andre læser også