ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør dit outfit mere unikt med smykker

Af Annoncør

Smykker kan være en helt essentiel del af ens outfit, som er med til lige at tage det til helt nye højder og virkelig give udtryk for hvem man er. For nogle kan det dog virke underligt at tage smykker på og specielt mænd har nogle gange svært ved at begynde på at gå med smykker, da det kan virke lidt feminint. Flere og flere mænd er dog begyndt at gå med smykker, som f.eks. armbånd, halskæder, ringe, øreringe, osv. 

I Danmark er der også mange gode smykke butikker, som har brede udvalg af smykker, så der er nogen til enhver smag. Her er der f.eks. profil art, som har et bredt udvalg af utroligt flotte smykker. De har bl.a. deres kollektion fra anni lu, som er meget populært og efterspurgt.

Hold stilen elegant

En af de ting der er vigtige i forhold til smykker når man gerne vil se stilrigtig og elegant ud er at vide hvor mange forskellige smykker man bør have på, på samme tid. En god tommelfingerregel er, at hvis dit outfit er meget farverigt og har mange print detaljer, så bør du skrue lidt ned for mængden af smykker, så der er god balance i hele outfittets udtryk. På samme måde er det også vigtigt at tænke over balancen af smykker du har på. Hvis nu du tager mange armbånd på, så kan det være en god ide, at tone ned for dit valg af øreringe og halskæder. Nøglen er altså, at sørge for at der er balance i den mængde og den stil man vælger at tage på.

Kombinering af halskæder og armbånd

Over de seneste år er det blevet meget populært at gå med halskæde. Det er specielt halskæder i enten sølv eller guld, som er blevet til en stor favorit blandt mænd i dag. Måske har du tænkt over at det ikke er unormalt at se mænd gå med halskæde, eller måske har du slet ikke tænkt over det, fordi at det er blevet så normalt. Der er også mange mænd, som har flere forskellige halskæder på i forskellige længder. Det kan også give et utroligt flot udtryk. Når man tager halskæde på, så kan det være en meget god ide, at kombinere den med et matchende  armbånd. Det ser først og fremmest utroligt godt ud, men det giver også et gennemgående tema, som bare tager hele ens outfit til helt nye højder.

 

Del artikel

Andre læser også