Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør et godt loppefund: Populært tøjmarked kommer til Aarhus

Af Freja Dumont

Gå ikke glip af Aarhus’ vildeste indendørs tøjmarked, når København og Odenses mest populære genbrugstøjmarked, Veras Market, kommer til Aarhus.

To søndage i efteråret 2021 forvandler Veras Godsbanen til et sandt loppemekka, hvor du kan bytte, sælge og købe brugt tøj fra Aarhusianeres lokale klædeskabe.

Alle fra Irina the Diva, Frederik Trudslev og Marie Jedig til amerikansk Vogue og Lars Løkke har stiftet bekendtskab med Veras cirkulære koncept  – og nu er turen endelig kommet til Aarhus.

På et Veras Market må standholderne kun sælge genbrugstøj, accessories og lignende af samme skuffe fra din egen garderobe, og du kan derfor shoppe alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlige highstreet kup.

Psst… Veras slæber også deres street-style fotograf med til markedet, så hop i dit bedste søndagsoutfit og vær’ beredt på at blive knipset.

Entré til markedet koster 25 kr. i forsalg online (35 kr. i døren) men med i entréen får du 3 gratis byt i Veras stand og en voucher til Veras webshop på 100 kr. Entrébilletter sættes i salg her.

Om Veras

Veras er et cirkulært og deleøkonomisk tøjkoncept, der har til opgave at ændre danskernes måde at forbruge og genbruge tøj på.

Veras har to butikker i hhv. København og , flere tøjmarkeder, et digitalt magasin og en webshop.

I Veras kan du forny din garderobe bæredygtigt på tre måder: Ved at veksle dit tøj til point, som du kan købe nye genbrugsfund for, ved at sælge kommissionsvarer i butikkerne eller ved at blive standholder på Veras Market.

Som den eneste genbrugsportal giver Veras dig værdi for alt dit overflødige tøj, og varer, der ikke kan tages ind i Veras tøjbytte, doneres til velgørenhed.

Vurderingen af tøjet sker ud fra et pointsystem, der tager udgangspunkt i tøjets levetid, og hvert stykke tøj koster 5 kroner at få vekslet til point, medmindre man er medlem for 99 DKK/måned.

Hvad: Veras Market
Hvor: Godsbanen
Hvornår: Den 26. september og 14. november