Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Et sandt loppemekka: Populært tøjmarked kommer til Aarhus

Af Freja Dumont

Gå ikke glip af Aarhus’ vildeste indendørs tøjmarked, når et af de mest populære genbrugstøjmarkeder, Veras Market, lægger vejen forbi Aarhus igen.

Søndag den 22. maj forvandler Veras nemlig Godsbanens Rå Hal til et sandt loppemekka, hvor du kan bytte, sælge og købe brugt tøj fra aarhusianeres klædeskabe.

Kendte som Irina the Diva, Frederik Trudslev og Marie Jedig samt amerikansk Vogue og Lars Løkke har stiftet bekendtskab med Veras cirkulære koncept  – og nu er turen igen kommet til Aarhus.

På et Veras Market må standholderne kun sælge genbrugstøj, accessories og lignende af samme skuffe fra din egen garderobe, og du kan derfor shoppe alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlige highstreet kup.

Psst… Veras slæber også deres street-style fotograf med til markedet, så hop i dit bedste søndagsoutfit og vær’ beredt på at blive knipset.

Entré til markedet koster 25 kr. i forsalg online (35 kr. i døren) men med i entréen får du 3 gratis byt i Veras stand og en voucher til Veras webshop på 100 kr. ¨

Entrébilletter kan købes her.

Tjen kassen med en stand

Har du vildt meget tøj, du gerne vil lade andre få glæde af – så køb en stand og sælg ud på markedet.

Du kan tilleje bord og stativ, og en stand koster kun 400,- og er inklusiv et stort bord. Afhængig af sortimentet tjener en stand på Veras Market typisk 1000-3000 kroner.

Få fingrene i én af de eftertragtede stande lige her.

Standene i Godsbanen måler ca. 2,2×2 m. Til markedet må i maksimalt være 2 personer om én stand.

Om Veras

Veras er et cirkulært og deleøkonomisk tøjkoncept, der har til opgave at ændre danskernes måde at forbruge og genbruge tøj på.

Veras har en butik i København, flere tøjmarkeder, et digitalt magasin samt en webshop.

I Veras kan du forny din garderobe bæredygtigt på tre måder: Ved at veksle dit tøj til point, som du kan købe nye genbrugsfund for, ved at sælge kommissionsvarer i butikkerne eller ved at blive standholder på Veras Market.

Som den eneste genbrugsportal giver Veras dig værdi for alt dit overflødige tøj, og varer, der ikke kan tages ind i Veras tøjbytte, doneres til velgørenhed.

Vurderingen af tøjet sker ud fra et pointsystem, der tager udgangspunkt i tøjets levetid, og hvert stykke tøj koster 5 kroner at få vekslet til point, medmindre man er medlem for 99 DKK/måned.

Hvad: Veras Market
Hvor: Godsbanen
Hvornår: Den 22. maj 2022