ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør fliserne sommerklar og spar tid ved at få hjælp udefra

Af Annoncør

Det er de færreste, der synes, at det er en fornøjelse at klare årets fliserens på terrassen. Selvom det færdige resultat nydes hele sommeren, kan det være et uoverskueligt og besværligt projekt at give sig i kast med.

Annoncørbetalt indhold leveret af: DLCS

Derfor fortæller vi dig mere om, hvordan du kan spare tid og det hårde arbejde, hvis du betaler dig fra det.

I vores artikel kommer vi mere ind på, hvorfor det er vigtigt at få foretaget en fliserens, og hvordan du får den rette hjælp. Vil du gerne selv stå for projektet, guider vi dig også til, hvordan du kommer godt i gang.

Der er altid mulighed for hjælp til fliserens i nærheden af dig

I dag bor mange danskere i en bolig, hvor der er en fliseterrasse. Det har resulteret i, at du i dag nemt kan finde fagfolk, der kan udføre fliserens i Århus, Aalborg eller et tredje sted. For med en travl hverdag vælger mange den nemme løsning og får professionelle hænder på projektet.

Det er der også god grund til. Vælger du at få fagfolk til at klare en rensning af dine fliser, er du sikret det absolut bedste resultat. De gennemarbejder hele terrassen, så der ikke kommer sjuskefejl eller manglende dybde i rensningen.

Når det kommer til fliserens og priser, er det her, vi finder ulempen. Men i takt med en stor konkurrence inden for området kan du typisk få det til en yderst fornuftig pris. Hvad den helt præcis er handler om omfanget af din opgave.

Derfor er fliserens vigtig

Der er flere gode grunde til, at du skal sørge for at få renset dine fliser. Det er ikke kun udseendet, der bliver markant svækket, hvis du ikke holder din terrasse ved lige. Det gælder nemlig også for flisernes helbred og styrke.

Med tiden vil der blive dannet alger og flisepest. Grundet skiftende vind og vejr skaber det et solidt fundament for algerne, og de kan hurtigt vokse sig ind i alle dine fliser. Med en fliserens vil du undgå større skader på fliserne på grund af alger eller flisepest. Her er det også vigtigt at vælge en efterbehandling, der fungerer som imprægnering på dine fliser.

Og så kommer vi heller ikke uden om, at en fliserens gør noget for det samlede udtryk. Står du overfor et boligsalg, kan det derfor også være en yderst god investering, hvis du vælger at få foretaget en rens af fliser.

Sådan gør du det selv

Du kan også vælge at spare pengene og klare opgaven selv. Men det kræver skrap kemi, knofedt og tid. Får du fat i en højtryksspuler, kan du klare det meste i overfladen. Men den hårde stråle kan også skade overfladen, så det gælder om at være meget forsigtig.

I byggemarkedet finder du kemiske algefjernere, der hjælper dig med at løsne alger. Du skal sikre dig, at kemikaliet er miljøgodkendt og sørge for at beskytte dig korrekt. Og så kommer vi ikke uden om, at du skal ned på dine knæ og skrubbe løs for at få fliserne rene. Så er du klar til at nyde synet af en flot terrasse til sommer.

Del artikel