ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gør noget ekstra til virtuelle events

Af Annoncør

Virtuelle events har altid været en god mulighed for at samle mange mennesker om en begivenhed, undgå lange rejser og meget andet. Men især i løbet af de seneste år med Coronapandemien har mange virksomheder fået øjnene op for virtuelle events – og det er med god grund.

Annoncør betalt indhold leveret af studio1b.dk.

Studier kan give et mere professionelt udtryk

Med virtuelle events er det nemlig muligt at kunne samle købere, samarbejdspartnere, kollegaer og meget andet fra forskellige dele af landet såvel som i verden uden at skulle rejse for det. Derudover afholdes også mange fysiske møder, der har et output, som også kunne have været opnået virtuelt. Dog har sådanne online events en slagside, som er, at det kan blive trivielt, svært at få motiveret sine produkter, services, virksomhedens resultater, eller hvad man nu skal holde møde om. Det er der dog en løsning på, og det kan være at gøre de online events mere spændende og give dem et mere professionelt udtryk.

Det kan eksempelvis være ved at alliere sig med en virksomhed, som man kan leje et studie af, så det er muligt at få præsenteret det, man skal, online. Det kan give et mere professionelt udtryk, fordi det i et studie er muligt at lave forskellige effekter og andet, som kan gøre det langt mere spændende for deltagerne at følge med i.

Andre effekter kan gøre events mere glidende

Samtidigt er det muligt at pifte et event mere op med andre digitale muligheder. Det kan være god integration af visning af PowerPoint, som egner sig ekstra godt til præsentationer som eksempelvis til undervisning. Det kan også være integration af quizsystemer, som kan inddrage deltagerne. Samtidigt kan det være en fordel at integrere videoopkald, så det er muligt at involvere deltagerne, hvilket er essentielt, hvis der skal stilles spørgsmål, hvis der er brug for andre input eller andet.

Del artikel

Andre læser også