Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gorm’s: Pizzaen til dig, der har droppet januar-slankekuren i år

Af Line Ingwar Karlsen

Hos Gorm’s kan du få en pizza, der ser stort på januars fokus på sund kost.

 

En syndig, men utrolig lækker pizza, der går mod helsebølgen ligeså vel som de traditionelle italienske pizzatraditioner, sådan kan Gorm’s nyeste signatur pizza ”Krølle på Halen” bedst beskrives.

Gorm’s: Pizzaen til dig, der har droppet januar-slankekuren i år

”På pizzaen finder du traditionelle danske- råvarer og tilberedningsmetoder, der ligger et godt stykke fra de klassiske italienske pizzadyder. Såfremt mine italienske venner får nys om, at vi har puttet brunet smør på en pizza, er jeg bange for at blive jagtet med en høtyv næste gang jeg viser mig i Støvlelandet, men den smager bare sindssygt godt” siger TV-kok Gorm Wisweh med et glimt i øjet.

 

Januars helsebølge

Folk strømmer til fitnesscentrene og alle madprogrammer er fyldt med sunde opskrifter i januar, men hos pizzamagerne ved Gorm’s er man gået en anden vej i år.

Gorm’s: Pizzaen til dig, der har droppet januar-slankekuren i år

”Mange ser januar måned, som en mulighed for at få en frisk start og kickstarte en sundere livsstil. Jeg kan kun påskønne, at folk giver det en ekstra skalle i starten af det nye år, dog syntes jeg også der skal være plads til at tilbyde folk et lidt mere ”syndigt” alternativ, uden at de skal få dårlig samvittighed over det, og konstant tænke på hvordan det påvirker badevægten” fortæller pizzasnedkeren Gorm.

 

En helt speciel skinke fra Troldgaarden

Udover det karakteristiske brunede smør på toppen, er pizzaen bl.a. prydet med en helt fantastisk skinke fra Troldgaarden i Østjylland.

”Nu havde jeg selv fornøjelsen af at besøge Philip og Birgitte nede på Troldgaarden, og det var helt fantastisk at se de glade sortbrogede grise løbe rundt i de store udendørsarealer. Deres opmærksomhed på grisenes ve og vel samt respekt for de intelligente dyr, kombineret med deres ekspertise indenfor skinkemageri, resulterer i en fuldstændig fantastisk skinke, som vi simpelthen blev nødt til at lege med på en pizza” fortæller Gorm Wisweh.

 

Udover lufttørret skinke og brunet smør finder du også mozzarella og jordskokker vendt i gremolata.

Ønsker du at give pizzaen et ekstra Nordisk touch, anbefales det at man vælger pizzaen på fuldkornsdej.

Pizzaen kan være et gensyn for Aarhusianske pizzaelskere, da den tidligere er blevet serveret i Aarhus under navnet “Smilets By”.

 

 

Del artikel

Andre læser også