Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Af anders@sommersangdigital.dk

Bøgen, der springer ud, flere solskinstimer og glade konfirmander plejer at være sikre tegn på forårets kommen. Status er dog, at vi i år står i et andet scenarie, og mange konfirmationsfester er blevet aflyst eller rykket. 

 

Det kan være utrygt at skulle lægge for mange planer for den festlige dag, men med Smageriet bliver maden ikke én af dem – her kan du nemlig gratis tilpasse eller afbestille menuen indtil 8 dage før levering. 

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

 

Fleksibel med gratis afbestilling 

På trods af stadig mange ubekendte kan du trygt bestille din konfirmationsmenu hos Smageriet. Smageriet leverer gennemtænkte konfirmationsmenuer til hele landet – og man kan helt gratis tilpasse og annullere bestillingen helt frem til 8 dage før konfirmationen. 

 

Med den udvidede fleksibilitet kan man uden problemer få den dag, man drømmer om fyldt med familie, venner og den gode mad som samlingspunkt. 

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

 

Flere forskellige menuer som både buffet eller tallerkenanretning 

Når du lader Smageriet stå for maden til konfirmationen, kan du glæde dig til smagsoplevelser udover det sædvanlige. Du kan bestille din menu allerede nu – der er flere forskellige menuer at vælge imellem og alt leveres færdigtilberedt i hele landet (fastland & brofaste øer) og anrettet på flot, hvidt porcelæn. 

 

Uanset om I foretrækker buffet eller færdigtilberedt mad til tallerkenserveringer kan Smageriet imødekomme jeres ønsker. 

 

De tilbyder nemlig både velsmagende konfirmationsmenuer med enten 2 og 3 retter fra 199,- pr. kuvert, som kunne friste med rosastegt oksefilet, bearnaisesauce, nye kartofler i brunet smør, grønne asparges og knasende frisk salat med jordbær. 

Gratis afbestilling giver tryghed: Smageriets konfirmationsmenuer har alt til den store dag

Her er også mulighed for større konfirmationsbuffeter (fra 159,- pr. kuvert), og du sammensætter selv blandt et stort udvalg af forskelligt kød, lækre salater, kartofler & tilbehør. 

 

Maden anrettes på fade á mellem 10-15 kuverter, så der er flere muligheder for servering enten på buffet eller som bordservering. 

 

Det giver gode, fleksible muligheder i forhold til bordplan og god plads mellem jeres gæster. Uanset om I vælger tallerkenservering eller fadanretning, så slip for besværet i køkkenet og lad Smageriet stå for den kulinariske del af jeres helt særlige dag. 

 

Hvad: Smageriets konfirmationsmenuer

Hvor: Leveres i hele landet (fastland & brofaste øer)

Hvornår: Smageriet tilpasser levering efter din spisetid

Hvor meget: Fra 159 kr./kuvert (ex. miljøtillæg & levering)

Hvordan: Læs mere lige her: 

 

#Sponsoreret artikel

 

 

 

 

 

Del artikel

Andre læser også