Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bliv klædt på til fremtiden: Gratis biograftur og arveforedrag i Øst for Paradis

Af Line Ingwar Karlsen

I næste uge har du mulighed for at komme en tur i biografen og nyde en af efterårets nye film, Respect – samtidig med at du bliver klædt godt på til fremtiden.

I anledning af International Testamentedag mandag den 13. september inviteres byens borgere nemlig i Øst for Paradis til arvefordrag og efterfølgende filmhygge – og det hele er gratis.

Det er Det Gode Testamente, som er en sammenslutning af 41 velgørende organisationer, der står bag eventet.

På International Testamentedag, som i år er mandag den 13. september, bliver der hvert år sat ekstra fokus på vigtigheden af at lave et testamente, så man sørger for at tage stilling til eftertiden – og ikke mindst skabe de bedste rammer for sine pårørende.

Til arveforedraget vil én af byens dygtige advokater besvare de mest hyppige spørgsmål i forbindelse med oprettelse af et testamente, så du kan blive klædt godt på til selv at tage hul på tanker og ønsker for eftertiden.

Foredraget bliver efterfulgt af filmen Respect, der med tonerne fra Aretha Franklins imponerende karriere vil være med at fylde biografsalen med sød musik og glæden ved livet.

Arrangementet starter kl. 10.30 i Øst for Paradis på Paradisgade 9C og er gratis at deltage i. Da der er begrænset pladser, skal tilmelding ske til: tilmelding@detgodetestamente.dk, og de gratis billetter fordeles efter først-til-mølle.

Del artikel

Andre læser også