Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis burgere til de første 100 gæster: Amerikansk burgerkæde klar til tredje åbning i Aarhus

Af anders@sommersangdigital.dk

Torsdag den 4. oktober står USAs femte største burgerkæde, Carl’s Jr., klar til endnu en grand opening ved Porten til Aarhus i Skejby

 

Inden længe får endnu flere burger-sultne aarhusianere mulighed for at nyde de lækre, innovative Angus burgere, når Carl’s Jr. åbner på en attraktiv placering, midt i mellem Djurslandmotorvejen og Randersvej i Skejby. Udover godt 120 siddepladser indenfor, tilbyder restauranten også Drive Thru, der gør det nemt at tage en menu med på farten.

 

De sidste forberedelser inden åbningen

Selvom der er mange ting, der skal falde på plads, når en helt ny restaurant skal åbne, så er det en spændt restaurantchef, der står bag mange af forberedelserne. Aarhusianerne har tidligere taget rigtig godt imod Carl’s Jr. i både Bilka Tilst og i Storcenter Nord, og derfor er forventningerne til den nye restaurant i Skejby også store.

Det har været rigtig spændende at være med fra starten, og det bliver skønt endelig at komme rigtig i gang. Vi har fået samlet et stærkt team af medarbejdere, der bare er klar til at give den gas – både i de kommende åbningsdage og når dagligdagen melder sig efterfølgende, fortæller den nye restaurantchef, Gitte Andersen. Jeg synes, der er noget vildt fedt over, at vi giver gæsten en burger, der er lavet helt specielt til dem. Så ved både vi og gæsten, at den er helt frisk og saftig, tilføjer Gitte.

 

Gratis burgere til de første 100 gæster

Traditionen tro bliver åbningen fejret med helt særlige overraskelser. De første 100 gæster, som køber en menu, får en gratis burger om ugen i et helt år. Derudover vil alle gæster på åbningsdagen og i åbningsweekenden få et særligt VIP-kort, der giver 20% i rabat på deres ordre resten af året.

 

Folk var helt vilde, da vi åbnede i Storcenter Nord og i Bilka Tilst – flere gæster lå i kø hele natten for at være de første til at købe en menu. Det kunne være fedt, hvis det samme skete i Skejby, siger Gitte Andersen.
 

Restauranten er den 17. Carl’s Jr. i Danmark og bliver en del af det nye detailområde ”Porten til Aarhus”, der er placeret midt i mellem Djurslandsmotorvejen og Randersvej. Udover Carl’s Jr. åbner Danmarks største Elgiganten og Sunset Boulevard også på adressen.
 

Til åbningen vil der blive ansat omkring 45 medarbejdere, der skal være med til både at tage i mod bestillinger og tilberede maden i køkkenet. Carl’s Jr. adskiller sig fra andre fast-food kæder ved først at tilberede maden, når gæsten bestiller sin ordre i restauranten. Fra menukortet kan gæsterne vælge alt fra flammegrillede burgere, hand-breaded Chicken Tenders ® og hand-scooped Milkshakes ®. Til det følger der gratis refill på sodavand.

Del artikel

Andre læser også