ANNONCE
Gratis damer: MasVino gi’r 300 gratis gyldne damer den 10. november
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis damer: MasVino gi’r 300 gratis gyldne damer den 10. november

Af Line Ingwar Karlsen

Aarhus Stiftstidende laver en årlig konkurrencer, hvor de kårer byens bedste inden for udvalgte kategorier. Her er faktisk en kompetent jury, som er med til at bestemme hvem der vinder den fornemme pris, så det er ikke “kun” dem som får flest stemmer og har flest gode venner der vinder. Vinbaren, MasVino, som ligger i baggården ved den gamle flødebollefabrik i Klostergade er nomineret i år.

 

Endelig fandt de vinbodegaen

MasVino, den gemte og ualmindelig hyggelige vinbodega, er yderst tilfredse med nomineringen til “Byens bedste bar”. Nu er MasVino en vinbar, men det ser ud til at det blot handler om en bar, og om det er øl, cocktails eller vin der skænkes er underordnet. Enig. Folkene hos MasVino kan godt lide gulddamer, så de langer 300 gratis Guld Tuborg over disken lørdag den 10. november fra klokken 22.00 og til klokken 02.00.

 

Sjusser til 2 for en flad hund

Hvis Gulddamerne bliver for stærke, og du ikke er faldt i vinflasken, hvilket er en præstation ikke at gøre hos MasVino, så kan du slukke tørsten i sjusser hvor de kører to styks til 100 kroner.

 

Og nej, du skal ikke stemme på MasVino for at få en gratis bajer eller et godt tilbud. Du må gerne, men det er frivilligt. De sexede bartendere vil bare gerne have en lejlighed til at give en omgang og holde en fest. Det fik de så her. Tak til Stiften for det!

Gratis damer: MasVino gi’r 300 gratis gyldne damer den 10. november

MasVino

Klosterport 4b
8000 Aarhus C
Website:

 

Del artikel