Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis for alle: Stor traditionsrig vinsmagning på Varna Palæet i Aarhus

Vinhandleren Bichel Vine inviterer til deres store traditionsrige vinsmagning søndag den 10. november kl. 14-17. I år vil smagningen finde sted i de smukke omgivelser på Varna Palæet i Aarhus.

 

Der vil være mulighed for at smage på et meget stort udvalg af gode vine og gå på opdagelse i det legendariske råvaremarked, der byder på en lang række af verdens bedste råvarer bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena, olivenolie fra Alziari i Nice og mange andre specialiteter.

Gratis for alle: Stor traditionsrig vinsmagning på Varna Palæet i Aarhus

Bichel har inviteret deres vinproducenter til at deltage og det bliver derfor med besøg af blandt andet Matthias Gaul fra Pfalz i Tyskland, som i 2017 blev vinder af Vinums pris for bedste tyske rødvin.

 

Derudover kommer franske Domaine La Réméjeanne fra Rhône, Saint Clair fra Marlborough i New Zealand og Artevino fra Spanien, der ejer bodegaerne Villacreces (Ribera del Duero), Vetus (Toro), Izadi og Orben (Rioja).

 

Forkæl dig selv i kultbaren

Udover ovenstående vil der være mulighed for at forkæle sig selv i kultbaren med en række top-vine, der kan købes på glas til fordelagtige priser! Det er en unik mulighed for at smage en række af vinverdenens helt store perler.

 

Tilmelding er ikke nødvendigt – mød op med et par vininteresserede venner og oplev den gode Bichel-stemning.

 

Hvor og hvornår:

Varna Palæet
Ørneredevej 3, 8000 Aarhus C

Søndag d. 10. november kl. 14-17 og der er fri entré.

Gratis for alle: Stor traditionsrig vinsmagning på Varna Palæet i Aarhus