Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis koncert: Her kan du opleve kendt Aarhus-band i morgen

Af Freja Dumont
Arkivfoto: Bogfinkevej
Arkivfoto: Bogfinkevej

Musikhusets koncertrække Favourite Places bringer gratis livemusik ud i byen og hjem til danskerne.

Der var stor begejstring i Latinerkvarteret i Aarhus og via livestream hjemme i stuerne, da Aura Dione i sidste uge gav en farvestrålende og vellydende pop-up koncert.

Nu præsenterer Musikhuset hjemmebanefavoritten Bogfinkevej, som har udset sig et helt særligt sted i byen, hvor de spiller i morgen – onsdag den 22. juni – kl. 18.

”Vi glæder os helt enormt til at feste med Bogfinkevej på hjemmebanen. De forstår at skabe en uhøjtidelig lejrbålsstemning med fængende melodier og skæve tekster.

Det var skønt at mærke publikums begejstring ved den første koncert og se de varme beskeder fra hele landet i kommentarsporet. Det ser vi frem til at gentage”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Koncerten med Bogfinkevej er gratis og kan opleves live under sommersolen på Institut for (X) samt af alle danskere via livestream hjemme i stuen via MigogAarhus‘ samt Musikhusets Facebooksider.

Giver koncert på favoritsted

Hvor det til den første Favourite Places-koncert var Musikhusets gæster, som kunne nominere deres favoritsteder i byen til overraskende og intime livekoncerter, så er det denne gang bandet selv, der har fået lov til at bestemme.

Bogfinkevej er fra Aarhus og kender hver en centimeter af byen.

De har udvalgt sig Insitut for (X), fordi stedet betyder noget ganske særligt for dem.

Bygger på en succes

Musikhuset Favourite Places bygger videre på tidligere succeser med digitale livekoncerter. Sidste år med Musikhuset Secret Places og året før med Musikhuset Take Away.

I alt har mere end en halv million danskere set med hjemme fra stuerne til de to første koncertrækker, der bød på livemusik med Pernille Rosendahl, Nicklas Sahl, Jacob Dinesen, Allan Olsen, Ida Corr, Drew Sycamore, Poul Krebs og Lau Højen.

Den nye koncertrække, Musikhuset Favourite Places, er støttet af Vilhelm Kiers Fond og er et af højdepunkterne i Musikhusets 40 års jubilæumsfejring.

Musikhusets tidligere digitale livekoncerter kan opleves eller genopleves lige her.

Del artikel

Andre læser også