Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis koncert: Oplev kendt kunstner hos Aarhus Street Food

Af Freja Dumont
Fra da Bogfinke optrådte på Godsbanen. 
Foto: Musikhuset
Fra da Bogfinke optrådte på Godsbanen. Foto: Musikhuset

Musikhusets koncertrække Favourite Places bringer gratis livemusik ud i byen og hjem til danskerne. Næste koncert bliver med Karl William og Peter Vuust.

Pop, hiphop og jazz smelter sammen, når den aarhusianske sanger Karl William sammen med Peter Vuust Trio giver gratis koncert ved det populære madmarked Aarhus Street Food.

Det sker søndag den 21. august kl. 17.30.

Lækre hits i spændende indpakninger

Musikhuset fylder 40 år i august, og jubilæumsprogrammet for resten af året præsenteres få dage inden koncerten.

“Vi glæder os derfor ekstra meget til at synge og feste sammen med en masse mennesker på et af byens bedste samlingssteder.

Det gør vi til musikalsk vellyd og lækre hits i nye, spændende indpakninger”, siger Musikhusets kunstneriske chef, Jeppe Uggerhøj.

Gratis koncert: Oplev kendt kunstner hos Aarhus Street Food
PR Foto

Har været stor succes indtil videre

Der var stor begejstring på Godsbanen og i Latinerkvarteret i Aarhus samt via livestream hjemme i stuerne til de to første udgaver af Musikhusets koncertrække Favourite Places med Aura Dione og Bogfinkevej.

Nu er Musikhuset Aarhus klar med endnu mere take away-musik. Karl William og Peter Vuust fortætter samarbejdet fra årets jazzfestival, når de sørger for, at der er guf til øregangene på et af Aarhus’ mest populære madsteder.

Karl William er højaktuel med sit anmelderroste fjerde album Ren. Ved denne koncert får Karl Williams fremragende vokal og musik lov til at udfolde sig i jazz-formatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust, Uffe Steen og Gustav Hagelskjær, der er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.

Koncerten er gratis og kan opleves live under sommersolen samt af alle danskere via livestream hjemme i stuen.

Bygger på en succes

Musikhuset Favourite Places bygger videre på tidligere succeser med digitale livekoncerter. Sidste år med Musikhuset Secret Places og året før med Musikhuset Take Away.

I alt har mere end en halv million danskere set med hjemme fra stuerne til de to første koncertrækker, der bød på livemusik med Pernille Rosendahl, Nicklas Sahl, Jacob Dinesen, Allan Olsen, Ida Corr, Drew Sycamore, Poul Krebs og Lau Højen.

Den nye koncertrække, Musikhuset Favourite Places, er støttet af Vilhelm Kiers Fond og er et af højdepunkterne i Musikhusets 40 års jubilæumsfejring.

Del artikel

Andre læser også