Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis koncert: Oplev The Antonelli Orchestra fortolke aarhusianske hits

Af Freja Dumont

Nu skal du snart ikke vente længere.

I morgen, lørdag den 26. marts, samler Music City Aarhus 2022 nemlig publikum i hjertet af Aarhus til en dag fyldt med ekstraordinære musikoplevelser, når der er åbningsfest for byens musikår.

Og det er helt gratis at være med.

I en hyldest til fortidens, nutidens og fremtidens musikby præsenterer Music City Aarhus 2022 åbningskoncerten ”Lydsporet fra en by” med nogle af tidens mest fremadstormende artister med tilknytning til Aarhus.

“Smuk og dejlig” og “Hjem til Aarhus”

Fremtidens Aarhus-artister som Josva, Dopha, Dayyani, iomfro, Simon Olsen (Baest), Aggi Dix og Thøger Dixgaard slutter sig til line-up’et for musikårets store åbningskoncert den 26. marts.

Artisterne kommer i fællesskab med tv-kendte The Antonelly Orchestra til at sætte deres ikoniske lydaftryk på byens musikalske arv med fortolkninger af sange fra nogle af musikbyens største legender gennem tiden.

Man kommer blandt andet til at opleve Shit og Chanels ”Smuk og dejlig” i Rigmors version og På Slaget 12’s ”Hjem til Aarhus” i Kajsa Valas udgave.

Desuden medvirker JJ Paulo, Emil Johannesen (Zar Paulo) og Asbjørn, der også fortolker sange. Det skriver Music City Aarhus i en pressemeddelelse.

Læs mere om de fremadstormende aarhusianske artister her.

Kendt fra Vild med dans og Toppen af Poppen

På scenen bliver artisterne bakket op af det kendte husorkester The Antonelli Orchestra, som de fleste kender fra programmer som Vild med dans og Toppen af Poppen.

“Jeg elsker, at vi skal spille med young guns fra Aarhus. Og endnu bedre, at fremtiden fortolker de sange, som den står på skuldrene af,” siger Claes Antonsen, trommeslager og kapelmester i The Antonelli Orchestra i pressemeddelelsen.

Claes Antonsen er opvokset i Aarhus og har siden musikkarrierens spæde start spillet med utallige af de største artister i Danmark, herunder som en del af Thomas Helmigs band siden starten af 1980’erne.

At det netop er The Antonelli Orchestra, som artisterne skal fortolke Aarhussange med, binder budskabet med koncerten sammen, siger Jesper Mardahl, der er sekretariatsleder for Music City Aarhus 2022.

“Den her koncert handler om at forene den historiske og den fremadskuende musikby. Det gør vi ved at forene nye navne med kendte sange og et band, der har leveret varen over hele landet igennem flere årtier.”

Hvor: Bispetorvet
Hvornår: 26. marts klokken 17:00
Pris: Gratis

Del artikel

Andre læser også