Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis levering: Få bragt en skøn 7-retters vintermenu lige til døren 

Forkæl dine gæster med en lækker vintermenu, der rummer alle de bedste råvarer denne sæson har at byde på – og helt uden du skal røre en finger.

 

Udnyt de kolde og mørke vinteraftener til at invitere dine bedste venner eller dine kære til middag hjemme i hyggelige rammer. Er du dog ikke typen, der synes 3-4 timer i køkkenet er den rette måde at bruge tiden, så findes der heldigvis gode råd for det. 

 

Smageriets dygtige kokke har nemlig sammensat en smagfuld 7-retters menu, der bl.a. byder på helstegt rosa oksemørbrad, hvidløgsstegt kyllingebryst, porchetta speziata, flødebagte kartofler og raffinerede vintersalater. Menuen leveres færdigtilberedt og anrettet på hvidt porcelæn – lige til at sætte på bordet. 

 

Bestil forret for 39 kr. og få desserten med for kun 1 kr.

Det er ingen hemmelighed, at Smageriet vil dig det godt, men i øjeblikket vil de dig det altså rigtig godt. 

Gratis levering: Få bragt en skøn 7-retters vintermenu lige til døren 

Alle ved, at intet fuldender den perfekte middag som en indbydende forret og en lækker dessert, og det har kokkene altså også taget højde for. 

Gratis levering: Få bragt en skøn 7-retters vintermenu lige til døren 

Kom godt fra start og sæt rammerne for en delikat aften med røget laks med rapsoliemayo, agurk, karse og rugbrødscroutoner og rund af med æblekage med kanel og sprød crumble serveret med vaniljecremefraiche. Med sådan en afslutning på en dejlig aften kan dine gæster næsten ikke gå andet end meget glade og tilfredsstillede hjem. 

 

Brug rabatkoden og få gratis levering

Smageriet har mange års erfaring med at levere mad til både små og store arrangementer rundt omkring i landet, og faktisk er intet arrangement for stort til, at de vil påtage sig ansvaret og stå for at kokkerere en lækker menu til dit selskab. 

Gratis levering: Få bragt en skøn 7-retters vintermenu lige til døren 

Smageriet står til rådighed for personlig vejledning alle ugens dage og du kan tilpasse din bestilling indtil 8 dage før levering. 

 

Lige nu kan du som Aarhus Update-læser få gratis levering, når du bestiller din vintermenu hos Smageriet ved bestilling inden d. 1. marts – til levering inden d. 1. april. Brug blot denne rabatkode: FEB20-AA. 

 

Se hele menuen og bestil din vintermenu her. 

 

Hvad: Vintermenu fra Smageriet

Hvor: Kan leveres i hele landet (dog kun brofaste øer)

Hvornår: Leveres frem til d. 1. april 2020

Hvor meget: 7 retter for 145 kr. per kuvert (ekskl. miljøtillæg). Bestil forret for 39 kr. og få dessert med for kun 1 kr. per kuvert. Min. 10 kuverter. 

 

Gratis levering med rabatkoden FEB20-AA. Rabatkoden gælder ved bestilling inden d. 1. marts – til levering inden d. 1. april. 

 

#sponsoreret artikel