Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Musikhuset Aarhus: Gratis-arrangementer i januar

Af anders@sommersangdigital.dk

Hvis dankortet har tømmermænd i januar er der rigeligt med gratisarrangementer i Musikhuset. Fra en tur på skøjter udendørs til et væld af koncerter indenfor i varmen. De gratis oplevelser i Musikhuset præsenteres året rundt i samarbejde med SparNord Fonden.

 

Skøjtebanen i Musikhusparken

Der skøjtes videre ind i det nye år i Musikhusparken. Alle inviteres til at hoppe i skøjterne og tage en tur rundt på isen, ligesom 40.000 gjorde det sidste sæson. Skøjtebanens åbningstider kan afhænge af vejret og opdateres på www.skøjtebanen.dk.

Læs mere her

TIRSDAG D. 9. JANUAR – LØRDAG D. 31. MARTS – SKØJTEBANEN
ARRANGØR – AARHUS KULTUR OG BORGERSERVICE
MUSIKHUSPARKEN – FRI ENTRÉ

 

Quartet Vela Saxophone

Som navnet antyder består Quartet Vela Saxophone af en kvartet saxofonister. De kommer fra Det Jyske Musikkonservatorium, men blev oprindeligt dannet i Barcelona, hvorefter de fire medlemmer flyttede til Danmark i 2016. Kvartetten leverer til denne koncert på Musikhusets Caféscene original-kompositioner, der stammer fra såvel det 20. som 21. århundrede.

Læs mere her

 

LØRDAG D. 13. JANUAR KL. 12 – QUARTET VELE SAXOPHONE
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

 

Foredrag om John Mogensen

Som optakt til gallapremieren på den nye spillefilm om John Mogensen ”Så længe jeg lever” med Rasmus Bjerg i hovedrollen, afholdes et gratis foredrag om John Mogensen og den ikoniske sangers sangskatte. Foredraget er ved Flemming Baade.
Læs mere her

 

TIRSDAG D. 16. DECEMBER KL 16 – FOREDRAG OM JOHN MOGENSEN
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS, DEN VESTDANSKE FILMPULJE, FILMBY AARHUS, NORDISK FILM DISTRIBUTATION OG MISO FILM
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

 

Årets Gaffelpris 2018

Landets ældste jazzpris uddeles i Musikhuset. Den 38. udgave af Gaffelprisen offentliggøres og gives til en person, der på den ene eller anden måde har været med til at fremme jazzmusikkens udbredelse i Danmark. Desuden byder Gaffelprisen 2018 på en koncert med 98 Parker Points, Karsten Aaholm og Jens Christian ’Chappe’ Jensen.

Læs mere her

LØRDAG D. 27. JANUAR KL 14 – ÅRETS GAFFELPRIS 2018
ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS
CAFÉSCENEN – FRI ENTRÉ

 

Flagstangsmarked

Det vrimler med loppefund, når Flagstang Markeder indtager Musikhuset. Flagstang Markeder blev startet af Sara Kroager med visionen om at private skal have muligheden for at sælge deres ejendele uden konkurrence fra professionelle kræmmere.

I sommer strømmede gæster til Musikhusparken, hvor Musikhuset, Aros, Kødbyens Mad og Marked og Flagstang Markeder introducerede aarhusianere og loppefundsentusiaster til byens nye, hyggelige marked med mad, musik og lopper. I samarbejde med Musikhuset afholder Sara Krogager i vinterhalvåret månedlige bagagerumsmarkeder under Musikhusets tag i Foyer Syd og på 2. Balkon. Med op mod 100 stadepladser og positive referencer til Berlins populære loppemarkeder og helt særlige, afslappede storbyatmosfære, er der god en chance for at gøre et kup eller selv sælge ud af guldet fra loftrummet, pulterkammeret og tøjsamlingen.

 

Læs mere her

Del artikel

Andre læser også