Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis øl og gourmet-is: Italiensk Food Corner åbner på toppen af Aarhus

Af Freja Dumont
Her bliver isvognen løftet op på Salling Rooftop
Her bliver isvognen løftet op på Salling Rooftop

Aarhus kan glæde sig til specialbrygget øl, gourmet-is lavet på stolt håndværk og passion samt særligt udvalgte italienske specialiteter, som kan nydes i Salling ROOFTOPs nye food corner.

Det sker første gang, når madoasen den 2. juni inviterer på håndplukkede italienske delikatesser, som kan nydes i ro og mag med imponerende udsigt over byen og vandet. 

I forbindelse med åbningen vil der være gratis is og øl fredag den 2. og lørdag den 3. juni fra kl. 15 til 16.

Håndplukkede kvalitetsvarer

Det velsmagende koncept skal give besøgende et fristed, hvor byens larm forsvinder, udsigten åbner sig op og smagsløgene bliver forkælet.

Patricia Mohr Madsen Manager på Salling Rooftop i Aarhus fortæller:

”Temaet er italiensk, og vi har sørget for at få nogle meget dedikerede og passionerede partnere med ombord.

Vores gæster kan blandt andet glæde sig til de lækreste Kastberg is, øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri og Salling Supers egne italienske delikatesser, som bliver løftet op på taget.

Vi udnytter endnu mere af vores unikke rammer og tilbyder alle en pause i ro og mag med håndplukkede mad- og drikkevarer,”

Faktisk kan man sidde og nyde en øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri, mens man kigger ud over vandet over på, ja, Ebeltoft.

Oase med udsigt over hele byen

Salling Rooftop åbner for byens nye oase, hvor solen skinner frit i læ for vinden, og hvor udsigten imponerer de fleste.

Området er designet med behagelige og smukke danske designmøbler og indbyder til hygge i et velindrettet inde-ude område.

Den hyggelige mad-lomme er skabt som et alternativ til gæster, der trænger til at komme lidt væk fra mylderet eller blot ønsker en ekstra lækker bid mad med ekstra god udsigt. 

”Vi har gjort os umage for at skabe nogle rammer og et rum i rummet, hvor man bare har lyst til at blive, falde helt ned i roen og hyggen og nyde nogle gode italienske serveringer, hvor du også har mulighed for at tage smagsoplevelsen med hjem, da Salling Super og vores bager forhandler samme gode oste og brød ”fortsætter Patricia Mohr Madsen fra Salling. 

Nyd italienske godter 

Besøger man SALLING ROOFTOPs nye mad-oase kan man glæde sig til øl, is og kolde samt lune retter – alle med et italiensk tvist.

Isen er leveret af Joachim Kastberg, og her er der tale om gourmet-is lavet på håndplukkede kvalitetsråvarer og solidt håndværk – det er is udviklet til at overraske selv de mest erfarne is-elskere.

Joachim Kastberg, grundlægger af Kastbergs Gourmet-is, startede som blot 21-årig i 2012 med at plukke bær fra forældrenes have, forvandle dem til ekstraordinær is, og hans dengang mindre startup er nu en eftertragtet forretning, der er vokset eksplosivt de seneste år.

Joachim selv og hans ferme is-magere eksperimenterer konstant med nye smage og råvarer for at kunne levere is lidt ud over det sædvanlige. 

Luk op for lokalproduceret øl og sodavand

Bestiller man en øl eller sodavand i det hyggelige barområde, kommer den fra det familieejede Ebeltoft Gårdbryggeri. Her håndbrygges der både sodavand og øl, hvor hver en smagsdetalje er nøje planlagt og produceret af helt naturlige råvarer.

Bryggeriet brygger sæsonbestemt og henter blandt andet deres citroner på Sicilien, og høster kun råvarer, når de er absolut bedst og i sæson.

Derfor skifter deres udvalg i løbet af året og følger med sæsonen.

Salling Super har et bredt udvalg af delikatesser fra oste og vine til brød og specialiteter.

Til  SALLING ROOFTOPs nye mad oase har Salling Super udviklet kolde og lune retter som burrata salat og italienske panini, der kan nydes hele dagen. 

Del artikel

Andre læser også