ANNONCE
Gratis øl og politik: Royal Unibrew holder ølpolitisk valgmøde hos MALT
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis øl og politik: Royal Unibrew holder ølpolitisk valgmøde hos MALT

Den 29. maj inviterer Royal Unibrew sammen med MALT til et alternativt valgmøde i Århus, hvor der er politik og øl på programmet. Hør og vær med i diskussionerne om, hvordan samarbejde på tværs kan styrke både Østjylland og ølkulturen.

 

Valgkampen er skudt i gang, og politiske paneldebatter er hverdagskost frem til 5. juni, når danskerne går til stemmeurnerne. Men onsdag 29. maj kl. 16 inviterer Royal Unibrew til en debat lidt ud over det sædvanlige i Århus: Et ølpolitisk valgmøde, hvor øl og politik deler dagsordenen.

 

Royal Unibrew lancerede tidligere på året en ny inkluderingsstrategi. Den betyder, at de lokale bryghuse kan komme med på Royal Unibrews fadølsanlæg. Målet er at give danske forbrugere et endnu bedre og mere mangfoldigt øludvalg ved at samarbejde. Og det er netop samarbejde, der vil være et nøgleord i debatten til valgmødet.

 

”Bryggeribranchen har en årelang tradition for deling af viden og erfaringer. Derfor lægger vi op til, at vores største kunder ikke alene behøver at have vores øl på hanerne. De skal også kunne invitere et eller to lokale mikrobryggerier med på hanerne. Det skaber samarbejde på tværs i branchen og en meget mere spændende ølkultur,” siger Søren Jørgensen, der er On Trade Direktør i Royal Unibrew.

Gratis øl og politik: Royal Unibrew holder ølpolitisk valgmøde hos MALT

Til valgmødet vil panelet bl.a. diskutere, hvordan politikerne på Christiansborg arbejder sammen om at få løst de politiske udfordringer og hvordan de vil sikre vækst, arbejdspladser og god infrastruktur til valgkredsen. Morten Nystrup, redaktør på JP Aarhus, vil styre slagets gang som moderator, når Britt Bager (V), Leif Lahn Jensen (S) og Kim Christiansen (DF) debatterer på MALT i det gamle Ceres Bryggeri. Valgmødet slutter af med en øldyst, hvor kandidaternes smagsløg og ølviden bliver sat på prøve.

 

Om valgmødet:

 

Hvornår? Onsdag 29. maj kl. 16-18.30

Hvor? MALT AARHUS Ceresbyen 64-68 8000 Aarhus

I panelet sidder:

  • Kim Christiansen (DF)
  • Leif Lahn Jensen (S)
  • Britt Bager (V)

Arrangementet er åbent for publikum, og der er én gratis øl per person.

 

Om MALT

MALT Restaurant & Event (eller blot MALT) er det samlede navn for tre forskellige – men forbundne – koncepter og lokaler nede i det tidligere Ceres Bryggeri i Aarhus: Malt Restaurant og Lounge, Malt Bryggerboligen og Malt Fest og Event, som i alt har plads til omkring 300 mennesker. Malt Restaurant og Lounge og Malt Bryggerboligen kan bookes til mindre selskaber, mens Malt Fest og Event i de gamle underjordiske lokaler, hvor øllet engang flød i store tanke, kan lægge hus til større fester.

Læs mere på: www.malt.dk/

 

Del artikel