Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Ny pastabar i Aarhus: Gratis pasta til de første 200 gæster

Af Freja Dumont
Mihai Luca og hans mor Florica Luca
Mihai Luca og hans mor Florica Luca

Hvis du er vild med en af Støvlelandets specialiteter – pasta – så kan du godt begynde at glæde dig.

For i morgen, mandag den 12. september kl. 17, åbner Pastardo, en helt ny italiensk pastabar på Silkeborgvej 257 med fokus på pastaretter i alle afskygninger.

Udover Carbonara, Frutti di Mare og Al Spinacio finder du også lækre risottoretter på Pastados menukort.

Og som om det ikke var godt nok, så får de første 200 kunder på åbningsdagen en helt gratis pastaret.

“Vi vil gerne tilbyde aarhusianerne smagen af exceptionelt gennemført gourmetpasta med masser af passion og kærlighed.”

Mihai Luca, ejer af pastastedet.

Opskrifterne er originale italienske og stammer fra Abruzzo-regionen, hvor Mihais bedstemor boede. Hans mor kommer også til at hjælpe i køkkenet, så de ægte italienske traditioner bliver i den grad til at smage i pastaretterne.

Du kan enten få pastaen som takeaway eller nyde den i den hyggelige pastabar.

Fra drøm til realitet

Idéen om Pastardo opstod, da Mihai sad på en lille lokal restaurant ved Amalfikysten.

“Jeg sad med et køligt glas Sauvignon Blanc og fik serveret en vegetarpasta – og selvom jeg er den store kødelsker, så fandt jeg det overraskende lækkert og efterlod intet på min tallerken.

Da jeg kom hjem til Aarhus igen opdagede jeg,  at der ikke var det store udvalg af vegetar- og skalddyrspastaretter. Så min indre entrepreneur tænkte, at det måtte jeg straks lave om på.

Det gik derfor fra at være en lille drøm til i dag at være en realitet,” siger Mihai Luca.

Ny pastabar i Aarhus: Gratis pasta til de første 200 gæster

Støtter de lokale leverandører i området

Der er lagt stor kærlighed i menukortet og Mihai har skabt et menukort fyldt med smagfulde pastaretter med en del variation, så alle kan være med .

Der er primært fokus på skaldyr og vegetarretter – men du kan selvfølgelig også få de lækre klassiske pastaretter. 

“Vi ønsker at tilbyde pastaretter med passion og friske råvarer og støtte Sabro-landmændene, den lokale slagter samt fiskehandleren,” afslutter Mihai Luca.    

Del artikel

Andre læser også